Smartphoto 💙 ferie – 6 tips til personlige fotoprodukter, der forgylder sommeren 🏖

Smartphoto 💙 ferie – 6 tips til personlige fotoprodukter, der forgylder sommeren 🏖

Gør dig klar til sommerens skønne ture til stranden med personlige og unikke fotoprodukter. Sæt dit yndlingsbillede på et mobilcover og spil kort med et helt unikt kortspil med billeder på af dig og familien. Hos Smartphoto finder du masser af måder du kan nyde din sommer på i lang tid, for eksempel ved at skabe en fotobog fra din ferie. For at få en sjov og smart fotoidé – besøg smartphoto.dk

1. Strandtaske – perfekt til stranden

Denne personlige Strandtaske er helt perfekt at pakke tingene ned i for en tur til stranden. Passer både til badetøj og legetøj til en dag på stranden. Stoftasken er stor og robust og har en skulderrem, der gør den behagelig at bære på skulderen. Du kan vælge at lægge et billede eller tekst til på en eller begge sider af tasken for at sætte et personligt præg på tasken.


2. Kortspil med billeder af dig og familen på!

Hos Smartphoto kan du vælge at gøre kortspillet endnu sjovere ved at sætte dine egne billeder på kortene! En perfekt afslappende aktivitet at tage med til stranden eller i parken. Vælg mellem flere forskellige slags kortspil, for eksempel Kvartet, Memo, MyUNO® eller et almindeligt kortspil. Bring kortspillene op til et helt nyt niveau ved at sætte dine egne billeder på spillekortene! En sjov twist, som alle sætter pris på!

3. Mobilcover med foto på

Gør mobilen sommerfin med et nyt og personligt mobilcover. Klik på linket, for at se hvilke modeller, der er tilgængelige hos smartphoto.dk. Vælg at gøre dit mobilcover unikt ved at sætte dit yndlignsbillede på coveret eller måske et citat eller en tekst, der får dig i godt humør.

4. Drikkedunk af rustfrit stål

Släck törsten i sommar med en personlig vSluk tørsten til sommer med en personlig drikkedunk af rustfrit stål, eller tag varmt kaffe med til stranden! Denne personlige drikkedunk af rustfrit stål holder dine drikkevarer varme eller kolde i flere timer. Vælg at sætte dit billede eller tekst på fremsiden af flasken.

5. Din sommer i en fotobog!

Nyd din sommer langt ind i efteråret ved at skabe en fotobog med dine feriebilleder i. Hos Smartphoto kan du designe dine egne fotobøger, fra top til tå, og variere designet både når det gælder størrelse, omslag, antal billeder, indbindning, teksttillæg og dekorative detaljer for at du skal kunne forme din fotobog lige, som du vil. Skab liggende, stående eller kvadratiske fotobøger. Vælg mellem bløde og hårde omslag eller spiralryg afhængigt af, hvor eksklusiv du vil have din fotobog skal føles.

6. Lav fotokunst af dine sommerbilleder!

Pynt dine vægge med fotokunst signeret af dig selv. Skab for eksempel en fotovæg af dine sommerbilleder i moderne snit ved hjælp af disse hexagonplader. Let at sætte flere op på væggen, når du har lyst.

For at få mere inspiration og fotoideer til sommeren klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *