đŸ¶ 8 sjove gaver til din hund – der ogsĂ„ er praktiske for dig!

đŸ¶ 8 sjove gaver til din hund – der ogsĂ„ er praktiske for dig!

Vores hunde fortjener ogsĂ„ de bedste gaver. Derfor er vi her pĂ„ Smartphoto rigtig glade, fordi vi nu har fĂ„et en hel kollektion med sjove gaver til hunde. Naturligvis kan alle gaver gĂžres personlige og unikke ved for eksempel at trykke et billede pĂ„ af din hund eller skrive hundens navn. Det er bĂ„de en sjov og en praktisk gave pĂ„ en gang! 

1. HundehalsbÄnd med navn pÄ

gaver til din hund

Et flot og elegant hundehalsbÄnd, hvor du kan sÊtte din hunds navn og dit telefonnummer pÄ halsbÄndet. Perfekt, hvis du har en vovse der stikker af, sÄdan at du som ejer altid kan blive kontaktet. HalsbÄndet fÄs i to stÞrrelser: 2 cm til mellemstore hunde og 3 cm til store hunde. Der er flere forskellige designs at vÊlge imellem, og dem kan du se her.

2. HundeskÄl med navn og foto pÄ

gaver til din hund - HundeskÄl

Vores nÊste tip er en robust madskÄl af 100% hvid keramik, der nemt bliver en yndlingsgave til din hund. VÊlg mellem flere forskellige skabeloner for at skabe en hundeskÄl, der passer bÄde dig og din hund. Perfekt, hvis du har mere end en hund, sÄ kan du holde styr pÄ hvilken madskÄl, der hÞrer til hvilken hund. Du kan se hundeskÄlen her.

3. Elegant med personlig Bandana pÄ

Gaver til din hund - bandana

Hunde skal da ogsÄ fÄ lov til at fÞle sig ekstra flotte. Det synes vi ihvertfald her hos Smartphoto. VÊlg mellem flere unikke mÞnstre pÄ din hunds bandana, for at matche din hunds personlighed. En personlig bandana til hunde er en glimrende gave til et kÊledyr, der ellers har det meste!

4. Opbevaring af tĂžrfodder og hundeslik

Gaver til din hund

Dissae metaldÄser med trÊlÄg, er perfekte til at have tÞrfodder og hundeslik i. SÄ flotte, at de nemt kan blive en indretningsdetalje. Kommer i sÊt med 2 dÄser i to forskellige stÞrrelser. Den store dÄse rummer 1000 ml. Imens den lille rummer 350 ml. I prisen indgÄr gravure med hundens navn pÄ lÄget. En gave til bÄde din hund og dig selv.

5. Flot og praktisk rulleline

personlige rullelinel

GĂ„turen – alle hundes yndlingstur. Med denne flotte og personlige rullelinel kommer der stil over gĂ„turen. Det er perfekt at sĂŠtte hundens navn pĂ„ snoren, hvis du for eksempel har flere hunde.

6. En praktisk opbevaringsdÄse til rejsen

Denne metaldÄse med tryk pÄ lÄget, er perfekt at fylde op med hundesnacks til rejsen. LÄget holder tÊt, og den er lille og praktisk at tage med.

7. Et personligt navneskilt som en gave til din hund

Et personligt navneskilt som en gave til din hund

Selv en vovse der stikker af, har fortjent en gave. En perfekt gave til den, der stikker af eller hunden, der bare har en flot stil. Forsiden pĂ„ navneskiltet har plads til dine kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer m.m.) og din hunds navn. Hvis du bliver af med din ven, kan finderen let kontakte dig! 

8. En blÞd sovemÄtte som gave til din hund

Afslutningsvis kommer vores sidste tip til gave til din hund. Det er en blÞd mjuk sovemÄtte, der passer lige sÄ godt hos rejsebureauet som pÄ golvet derhjemme. Du kan nemt vÊlge mellem flere forskellige designs og lÊgger selv din egen tekst til. Trykket indgÄr naturligvis i prisen.

Bonustip til dig, der er hundeejer

Har du en hund, som du elsker hÞjere end alt andet? Vis det for alle rundt omkring dig. For eksempel ved at trykke et billede af din hund pÄ dit kaffekrus, eller vÊlge en af vore tilpassede designs med et skÞnt citat om vores elskede hunde pÄ.

Hundeejere fortjener ogsÄ at vÊre fine!

Vidste du, at her hos Smartphoto, sÄ kan du sÊtte tryk din egen trÞje? Du kan for eksempel trykke en flot tekst pÄ, der fortÊller, hvor fantastiskt det er at have en hund i dit liv.

Har du lyst til at se, hvilke forslag Smartphoto har til gaver til din hund?
PĂ„ denne side ser du masser af flere tips – god fornĂžjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *