🐶 8 sjove gaver til din hund – der også er praktiske for dig!

🐶 8 sjove gaver til din hund – der også er praktiske for dig!

Vores hunde fortjener også de bedste gaver. Derfor er vi her på Smartphoto rigtig glade, fordi vi nu har fået en hel kollektion med sjove gaver til hunde. Naturligvis kan alle gaver gøres personlige og unikke ved for eksempel at trykke et billede på af din hund eller skrive hundens navn. Det er både en sjov og en praktisk gave på en gang! 

1. Hundehalsbånd med navn på

gaver til din hund

Et flot og elegant hundehalsbånd, hvor du kan sætte din hunds navn og dit telefonnummer på halsbåndet. Perfekt, hvis du har en vovse der stikker af, sådan at du som ejer altid kan blive kontaktet. Halsbåndet fås i to størrelser: 2 cm til mellemstore hunde og 3 cm til store hunde. Der er flere forskellige designs at vælge imellem, og dem kan du se her.

2. Hundeskål med navn og foto på

gaver til din hund - Hundeskål

Vores næste tip er en robust madskål af 100% hvid keramik, der nemt bliver en yndlingsgave til din hund. Vælg mellem flere forskellige skabeloner for at skabe en hundeskål, der passer både dig og din hund. Perfekt, hvis du har mere end en hund, så kan du holde styr på hvilken madskål, der hører til hvilken hund. Du kan se hundeskålen her.

3. Elegant med personlig Bandana på

Gaver til din hund - bandana

Hunde skal da også få lov til at føle sig ekstra flotte. Det synes vi ihvertfald her hos Smartphoto. Vælg mellem flere unikke mønstre på din hunds bandana, for at matche din hunds personlighed. En personlig bandana til hunde er en glimrende gave til et kæledyr, der ellers har det meste!

4. Opbevaring af tørfodder og hundeslik

Gaver til din hund

Dissae metaldåser med trælåg, er perfekte til at have tørfodder og hundeslik i. Så flotte, at de nemt kan blive en indretningsdetalje. Kommer i sæt med 2 dåser i to forskellige størrelser. Den store dåse rummer 1000 ml. Imens den lille rummer 350 ml. I prisen indgår gravure med hundens navn på låget. En gave til både din hund og dig selv.

5. Flot og praktisk rulleline

personlige rullelinel

Gåturen – alle hundes yndlingstur. Med denne flotte og personlige rullelinel kommer der stil over gåturen. Det er perfekt at sætte hundens navn på snoren, hvis du for eksempel har flere hunde.

6. En praktisk opbevaringsdåse til rejsen

Denne metaldåse med tryk på låget, er perfekt at fylde op med hundesnacks til rejsen. Låget holder tæt, og den er lille og praktisk at tage med.

7. Et personligt navneskilt som en gave til din hund

Et personligt navneskilt som en gave til din hund

Selv en vovse der stikker af, har fortjent en gave. En perfekt gave til den, der stikker af eller hunden, der bare har en flot stil. Forsiden på navneskiltet har plads til dine kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer m.m.) og din hunds navn. Hvis du bliver af med din ven, kan finderen let kontakte dig! 

8. En blød sovemåtte som gave til din hund

Afslutningsvis kommer vores sidste tip til gave til din hund. Det er en blød mjuk sovemåtte, der passer lige så godt hos rejsebureauet som på golvet derhjemme. Du kan nemt vælge mellem flere forskellige designs og lægger selv din egen tekst til. Trykket indgår naturligvis i prisen.

Bonustip til dig, der er hundeejer

Har du en hund, som du elsker højere end alt andet? Vis det for alle rundt omkring dig. For eksempel ved at trykke et billede af din hund på dit kaffekrus, eller vælge en af vore tilpassede designs med et skønt citat om vores elskede hunde på.

Hundeejere fortjener også at være fine!

Vidste du, at her hos Smartphoto, så kan du sætte tryk din egen trøje? Du kan for eksempel trykke en flot tekst på, der fortæller, hvor fantastiskt det er at have en hund i dit liv.

Har du lyst til at se, hvilke forslag Smartphoto har til gaver til din hund?
denne side ser du masser af flere tips – god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *