Bryllup – sådan laver du nemt save-the-date og bryllupsinvitationer

Bryllup – sådan laver du nemt save-the-date og bryllupsinvitationer

Planlægger I et bryllup? Alt starter med en smuk bryllupsinvitation, eller et enkelt save-the-date kort. Hos Smartphoto finder I masser af smukke bryllupsinvitationer og save-the-date-kort. På kun få minuter kan I skabe unikke og personlige kort, bestille dem og få dem sendt hjem til jer! Det eneste I behøver at tænke på, er hvilket farvetema og design I vil have til jeres bryllup, samt vælge et yndlingsbillede og hvad der skal stå, resten sørger vi for! Nedenfor guider vi dig igennem, hvor nemt det er at skabe personlige Save the date-kort og bryllupsinvitationer!

At sende bryllupsinvitationer er startskudet til den bedste tid i jeres liv!

At bryllupsinvitationerne og save-the-date-kortene sætter præg på hele brylluppet gør dette til den del af bryllupsforberedelserne, som kan opleves som stressende, og som kan sætte et højt pres på. Det er nu, I bestemmer både farvetema og jeres grafiske profil til hele brylluppet. Det er nemt at gøre det hele kompliceret og sidde og klippe og klistre og lime silkesbånd på til langt ud på natten. Et tip er at stoppe op og skære ned – less is more – er et godt udtryk at arbejde med. Der er meget, der skal forberedes inden et bryllup, og det er nemt at blive stresset. At finde en leverandør til alt trykt materiale gør det hele meget lettere. Og når I først har valgt jeres yndling mellem alle de forskellige bryllupdesigns, så kan dette design med fordel vende tilbage på en masse andet materiale, som bordkort, takkekort, flaskeetiketter og give-aways til gæsterne,  som for eksempel disse smukke sæber.

At skabe bryllupsinvitationer

Find jeres yndlingsdesign og skab nemt jeres bryllupsinvitationer direkte online

At skabe jeres egne personlie bryllupsinvitationer behøver ikke være svært, for at det skal blive flot, unikt og personligt. Under kategorien fotokort ser I alle formater, størrelser og designs til personlige fotokort. Vi anbefaler, at I først vælger et designtema, som bliver basen for jeres bryllup. På siden finder I et søgefilter, hvor I vælger:

 • Begivenhed – hvad er det I skal invitere til? For eksempel bryllup, fødselsdag etc
 • Hvilken slags kort ønsker I – invitationer, takkekort, menukort etc
 • Under Produkt vælger I hvilket format, I ønsker på jeres kort
 • Design – se alle Smartphotos designs
 • Design farve – sortér efter hvilken farveskala brylluppet skal have
 • Antal billeder – hvor mange fotozoner ønsker I? Har I et godt billede, eller vil I have en fotocollage? Eller vil I kun have tekst på?
 • Pris – i hvilken prisklasse skal jeres kort være?
Brug filtersøgning for at finde netop det kort, I leder efter.

Her kommer en nem instruktionsfilm til, hvordan I skaber blandt andet bryllupsinvitationer:

Bryllupsinvitationer – hvilken slags kort skal I vælge?

Der er flere forskellige formater at vælge imellem. Hvilket I vælger kommer an på, hvilken følelse I vil have jeres kort skal formidle. Et enkelt fotokort kan signalere, at I har valgt et enkelt og afslappet bryllup,  mens et foldet kort i for eksempel panorama format, giver et mere luksuriøst indtryk. Når I skaber jeres bryllupsinvitationer, kan I vælge mellem følgende formater og størrelser:

1. Klassiske fotokort som bryllupsinvitation

Et enkelt fotokort

Smartphotos klassiske fotokort fås i flere forskellige størrelser, formater og korttyper. Sådan gør I, når I skal vælge kort:
Vælg først format::
Vil I have panorama, stående eller kvadratisk kort?
Vælg derefter størrelse:
Størrelse (forskellige muligheder kommer frem afhængigt af, hvilket format I har valgt
Og til sidst korttype:
Vælg for eksempel mellem et enkelt kort eller et foldet.

Til de klassiske fotokort hører der hvide kuverter, men I kan som tilvalg vælge en farvet kuvert. For eksempel funklende guld eller sølv, lavendel eller mørkerød. Til Smartphotos klassiske fotokort kan I også vælge mellem to typer af hjørner: Kvadratiske hjørner eller afrundede hjørner.

2. Fotokort med kreativ form

Nyhed! Fotokort med spids kant

Ønsker I, at jeres bryllupsinvitation eller Save-the-date skal stikke ud og være lidt anderledes end almindelige og breve, der lander i brevkassen? Så kan I vælge en bryllupsinvitation med en kreativ form. Kortene fås i følgende former:

 • Spids kant (som på billedet ovenfor)
 • Skyer (med hjørner, der er formede som små skyer)
 • Vinge (hvor to hjørner er lige, imens de andre to er afrundede)

3. Fotokort med 10 sider

Et anderledes kort med 10 sider til jer, der virkelig vil have plads til et personligt touch, da kortene bliver som en slags portfolio, hvor I kan vise masser af billeder og  lægge tekst ind. Sælges stykvis eller som et sæt med 12 kort, hvor der indgår et hvidt, lyserødt eller blåt bånd, man kan binde rundt om kortene. 

4. En mere luksuriøs bryllupsinvitation – multikort

Smartphotos multikort er et af vore mere luksuriøse kort, der er som to stående kort (det ene er lidt mindre end det andet) og som holdes sammen med en klips der er formet som en dråbe i guld eller sort. Det mindste kort har tryk på en side og det store kort har tryk på begge sider. 

Mulighed for egne tilvalg

Ved at lave et ekstra valg til jeres bryllupsinvitationer kan I bringe jeres kort op til næste niveau. Nedenfor kommer en liste over de frivillige valg I kan vælge mellem. Disse valg kommer frem som mulige ting at vælge, når I har skabt jeres kort og vil gå videre til siden for betaling.

1. Valg af papir

Hvis I skaber et fotokort hos smartphoto, får I et højkvalitativt tryk på standardpapir. Hvis I vil gøre det mere luksuriøst, så kan I vælge at trykke jeres invitation på et funklende papir eller et papir med mat struktur..

2. Vælg en farvet kuvert til

Hvis I skaber et fotokort hos smartphoto, så indgår der altid en hvid kuvert. Hvis I vil sørge for, at jeres kuvert gør sig ekstra bemærket, så kan I vælge en farvet kuvert. Dette vælger I som sidste trin, når I har skabt jeres kort og går videre til siden for betaling. I kan vælge mellem disse farver (observér at samtlige farver ikke er tilgængelige til alle typer af kort):

 • Mørkerød
 • Brun
 • Lavendel
 • Hvid funklende
 • Sølv funklende 
 • Blå funklende
 • Guld funklende
 • Luksuriøs Hvid

3. Effektlak skaber ekstra liv i jeres bryllupsinvitationer!

Til sidst har vi et tip til, hvordan I nemt kan give jeres bryllupsinviationer det dér lille ekstra. Ved at vælge en effektlak på jeres bryllupsinvitationer, så lægger Smartphto et strukturtryk til på udvalgte dele af kortet. Strukturtrykket giver en flot og skinnende effekt på jeres invitationer. Tænk på, at effektlak kun fås som standardpapir, og at det heller ikke kan kombineres med afrundede hjørner.

Smartphoto ønsker jer held og lykke med jeres bryllupsforberedelser. Hvis I vil få endnu mere inspiration, så besøg denne side, der har vi samlet alt, det I skal huske at tænke på til jeres bryllup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *