7 tips – tag bedst vare på dine børns tegninger

7 tips – tag bedst vare på dine børns tegninger

Børnetegninger, nærer vi ikke kærlighed/had til disse små frembringelser? Den første tegning, der består af et par små streger, men som giver en sådan lykke til forældrene.  Indtil den dag, da det er tid at tømme den 5-åriges legetøjskasse i børnehaven, og du er nødt til at medbringe en stor sæk for endda at få tingene med hjem… Er der nogen, der genkender sig selv? Naturligvis kan ikke alt gemmes, men der er nogle enkle tricks til, hvordan du kan bevare og nyde nogle af dine og dit barns bedste tegninger. Her er 7 tip til, hvordan du let forvandler dine børnetegninger til kunst og anvender som design på hverdagens ting.

Skapa canvastavlor av barnens teckningar

1. Børnetegningerne som lærredsgalleri!

Dekorer børneværrelset med barnets egne kunstværker. Et tip er at skabe din egen billedcollage med flere pæne tegninger. Hvid du så bliver træt af motiverne, er det let at udskifte en af billederne eller flytte dem for at få et nyt look i værelset. Ved at skabe et Lærredsgalleri så har smartphoto allerede fundet ud af, hvilke størrelser på lærred der bedst passer sammen. Vælg mellem at have 3, 4 eller 5 billeder. På billedet ovenfor ser du modellen “4 panel mix”.

Skapa med barnens teckningar

2. Børnetegningerne – saml de bedste fra året i en fotobog

Hvis børnene har tegnet mange tegninger, som du vil forevige, er det perfekt at gemme dem som en fotobog. Alt er samlet på et sted, og du kan tilføje din egen tekst med for eksempel barnets navn, dato, hvad tegningen repræsenterer, eller hvis barnet selv sagde noget sjovt om sin tegning. Her er flere varianter at vælge imellem, lige fra en mindre fotobog (fotobog M fra kr 89) til fotobog L fra kr 179. Du kan vælge mellem hårdt og blødt omslag. Du kan også vølge at få en spiralbinding på din bog.
Tip: Lav en større bog til at gemme såvel som en mindre, enklere boks såsom Minifotobog som barnet frit kan bladre i.

3. Få dit barn til at designe til mobilcover

Ingen anden vil have et så pænt og unikt mobilcover som dig, hvis du lader dit barn designe det. Tag en af dine foretruktne tegninger, scan den eller tag et foto af tegningen med din mobil. Vælg derefter hvilken slags cover du ønsker. Her finder du alle covers til mobil og tablet.

Barnens teckningar - kakburk

4 . Den bedste værtindegave

En kagedåse med barnets tegning på låget vil være en dejlig gave til bedsteforældrene! Det vil være ekstra sjovt, hvis du bager småkager med barnet og fylder i dåsen ;). Dåsen er i metal med tegningen trykt på låget. Kagedåsen fås i hjerteform, rektangulær og rund.

5. Teckning som design på kläder!

Dette er garanteret den nye yndlingstrøje. Så dejligt! Trøjen består af 85% organisk bomuld og er blød og god at have på.
Fås i fire forskellige farver: naturlig hvid, blåmeleret, marineblå og lyserød i størrelse 98-104 til 152-164. Ud over trøjer er der en række tekstilprodukter at sætte eget tryk på. Du kan finde dem her.

Her kan du läsa mer om hur du enkelt kan sätta ett eget tryck på kläder.

Teckning - kylskåpsmagneter

6. Smukke køleskabsmagneter

I stedet for at sætte den egentlige tegning på køleskabet – tryk billedet på køleskabsmagneterne! Køleskabsmagneterne findes i et sæt på 4 magneter, hvor du kan trykke en tegning på per magnet. Du kan vælge mellem firkant (som på billedet ovenfor) eller rund og hjerteformet.

7. Den perfekte rejseledsager

Rejsekrus er en sommernyhed fra smartphoto! Kruset bliver superflot med en smuk tegning på. Kruset rummer 39 cl og har en væg med to lag, der holder kaffen varm lidt længere.

Vi har ofte igangværende kampagner med nedsatte priser. Du finder altid det nyeste tilbud på vores startside på smartphoto.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *