Guide: Gode ideer til at holde en mindeværdig konfirmation

Guide: Gode ideer til at holde en mindeværdig konfirmation

Så blev det jeres tur til at holde konfirmation. Måske for første gang. Måske igen (igen). Uanset hvad, er konfirmationen en vigtig begivenhed for de unge piger og drenge, der skal konfirmeres. Både for hvad konfirmationen står for, men i særdeleshed også pga. konfirmationsfesten (og de tilhørende gaver). Du har som forælder allerede en del at se til. For at du kan spare tid får du her en guide til, hvordan du holder en mindeværdig og kreativ
konfirmation, der ikke sprænger budgettet. Guiden giver dig rig muligheder for at komme med spændende gør-det-selv indslag til konfirmationen.

Inden konfirmationsfesten

Invitation til konfirmation

konfirmation

Uden gæster er der ikke meget sjov og spas. Skab en attraktiv og anderledes invitation til konfirmationen med egne fotos af konfirmanden. De nærmeste i familien ved som regel godt, at de vil modtage en indbydelse, når der er et par måneder til konfirmationen. Ikke desto mindre bringer en personlig konfirmationsinvitation med foto altid glæde til sine modtagere. Se det store udvalg, du kan vælge imellem, af kort og indbydelser til konfirmation.

Lav nemt din egen plakat til konfirmationen, der byder folk velkommen

Overrask både dine gæster og evt. også konfirmanden (eller dine forældre, hvis du selv laver den) med at lave en velkomstplakat til konfirmationsfesten. En velkomstplakat af konfirmanden ved indgangen. Design nemt din egen velkomstplakat. Du vælger blot det design du ønsker og evt. en tekst. Vi sørger for resten og leverer den til din adresse.

Gæstebog til konfirmation

En gæstebog er ideel til at løse en typisk udfordring ved større begivenheder – at alle gæster ikke får mulighed for at snakke med dagens hovedperson. Han eller hun har travlt med at åbne konfirmationsgaver, snakke med andre gæster eller sidde til bords mellem sine forældre. Heldigvis er der en løsning, der giver alle gæsterne mulighed for at sige tak for at blive inviteret – en gæstebog til konfirmation. Smartphoto har gjort det nemt at lave en gæstebog til konfirmationen af høj kvalitet, med billede af konfirmanden, der holder i mange år uden at billederne falmer.

Sjovt faktum: Konfirmationen i Danmark blev indført tilbage i 1736 da Christian d. 6 indførte konfirmation som en kristelig handling, hvor unge kunne bekræfte deres kristne tro.

Under konfirmationen

Dagen er endelig kommet. Ceremonien er overstået. Nu er det tid til konfirmationsfest. Og ingen ordentlig fest uden et flot pyntet bord. Er du løbet tør for ideer til bordpynt til konfirmationen, har vi alt, hvad du skal bruge. Det gælder lige fra konfirmationsbordkort og menu til konfirmationen til flaskeetiketter.

Du kan kombinere det bedste fra en gør-det selv konfirmation med at få os til at stå for den tunge del af arbejdet. Hvis du vælger billeder, motiv, farver, design og hvad du synes bordet til konfirmationen skal pyntes med, så står vi for, at det bliver trykt, printet og leveret i god tid til konfirmationsdagen. Vi ved, at en borddækning til konfirmationen kan være overvældende, og vi har mange års erfaring med at levere fin og personlig bordpynt til konfirmationsfester i hele Danmark.

Bestikholder til bord

En overset, men både praktisk og personlig tilføjelse til et festligt konfirmationsbord, er bestikholder med billede på. Slip for besværet med at folde servietter. I stedet skal du blot lægge bestik i bestikkuverten. På selve bestikkuverten er der påklistret et billede, du vælger af konfirmanden, som er med til at gøre festen og konfirmationsbordet endnu mere personligt.

Efter konfirmationen

Takkekort til konfirmationen

konfirmation

En veludført konfirmation er overstået. Gæsterne er gået derfra, mætte af mad og minder. Det er derfor på sin plads, at konfirmanden tilkendegiver sin tak for deres deltagelse. Du kan vælge imellem mange forskellige takkekort til konfirmation til alle budgetter og behov.

En fotobog til konfirmanden med dagens bedste billeder

Vi har alle en mappe på vores computer med hundredvis, hvis ikke tusindvis af billeder fra forskellige begivenheder, som vi sjældent ser. Vi anbefaler, at du investerer i en fotobog til konfirmationen og opfordrer gæsterne til at sende deres favoritbilleder via e-mail evt. i takkekortet med en deadline. Saml alle de bedste billeder, og skab en fotobog kun med
billeder fra konfirmationen. Ved at inkludere gæsternes egne billeder kan både konfirmand og forældre opleve øjeblikke fra festen fra gæsternes perspektiv.

Vi håber du kunne bruge denne guide til en god konfirmation, og håber I får en fremragende fest.

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *