Idéer til borddækning: Vælg den helt rigtige bordpynt til konfirmationen

Idéer til borddækning: Vælg den helt rigtige bordpynt til konfirmationen

Der er mange beslutninger, der skal træffes op til den store dag – og noget af det, der er vigtigst, er, at der er pyntet flot op i det lokale, hvor konfirmanden skal fejres. Her får du vores bedste tips og idéer til, hvordan du dækker et flot og personligt bord til konfirmationen.  

Læs med eller se vores store udvalg af konfirmationspynt her

Lav dit eget bordpynt til konfirmationen

Der er mange muligheder for at gøre din borddækning til konfirmationen til noget personligt – både for dagens midtpunkt og for alle dem, som kommer med til festen. Og det behøver ikke at være hverken dyrt eller besværligt. Her er tre ting, du bør overveje, inden du bestiller bordpynt hjem online: 

1. Involver konfirmanden

konfirmation
konfirmation

Konfirmanden har helt sikkert noget at skulle have sagt, når det kommer til tøj, mad og gaveønsker, men hvad med konfirmationspynten? Okay, borddækning til konfirmationen er måske noget, der interesserer de færreste teenagere, men måske har de alligevel en idé om, hvordan bordet skal se ud på denne særlige dag. Hvilke farver skal der bruges og skal menukort, bordkort, blomster, servietter og lys indgå som en del af borddækningen til konfirmationen? Det er kort sagt en god ide at tage dagens hovedperson med på råd om borddækningen – det øger nemlig chancerne for en glad og tilfreds konfirmand på den store dag. 

2. Start i god tid

Det tager tid at finde den rigtige pynt og de rigtige dekorationer til konfirmationen. Det gælder uanset om du køber konfirmationspynt i butikker, online eller kaster dig ud i selv at lave bordpynt til konfirmationen. Det kan derfor være en god ide at være tidligt ude. På den måde undgår du også at stresse over de sidste detaljer, når den store dag nærmer sig.    

3. Husk den røde tråd

Et flot dækket bord har en rød tråd. Enten i farver, stil eller motiv. Brug derfor kræfter på at finde bordpynt til konfirmationen, der skaber et godt helhedsindtryk. Har du fx tænkt over om dine servietter og bestikkuverter passer til de tallerkener, der skal på bordet?

Borddækning til konfirmationen med fokus på hovedpersonen

Ved konfirmationen fejrer vi overgangen fra barn til voksen – og du kan let tage dine gæster med på rejsen i din borddækning til konfirmationen. På smartphoto.dk kan du nemlig dekorere forskellige typer af bordpynt med billeder af hovedpersonen. Find nogle søde baby- og børnebilleder frem fra arkiverne og gå i gang med at lave konfirmationspynt, der giver gæsterne smil på læberne. Her er tre bud på pynt til konfirmationsbordet med et personligt touch: 

1. Bordkort

Bordkort er en obligatorisk del af borddækningen til konfirmationen. Bordkort skaber overblik og giver gæsterne en mulighed for at finde deres pladser, inden middagen går i gang. Derfor gør det ikke noget, at dine bordkort til konfirmationen er lidt festlige. Når du bestiller bordkort til konfirmation på smartphoto, så kommer de i pakker á 10 stk. Er I 40 gæster, har du altså mulighed for at bruge 4 forskellige pletskud af konfirmanden. Kom i gang her.

2. Menukort

Når du køber pynt til konfirmationsbordet, så glem ikke menukort! De præsenterer middagen flot for gæsterne og giver dem gode muligheder for at følge med i, hvad de spiser. Når du designer menukort på smartphoto, bør du sørge for, at de passer godt ind i den øvrige konfirmationspynt. Brug fx nuancer af de farver, der er på servietterne og sørg for, at skrifttypen matcher bordkortene. På den måde får du let en rød tråd i din borddækning til konfirmationen. Se vores menukort her

3. Flaskeetiketter

Skal det være lidt ekstraordinært, så kan du kaste dig ud i at designe dine egne flaskeetiketter, som kan klistres på vin, øl eller sodavand. Personlige flaskeetiketter er oplagt som pynt til konfirmationsbordet – og så er de lette at lave.

Vores flaskeetiketter kommer i pakker á 6, men du kan helt selv vælge, om du vil dekorere dem individuelt eller om de skal være ens – mange vælger den sidstnævnte mulighed, fordi det er med til at sikre den røde tråd i borddækningen til konfirmationen.  Design dine flaskeetiketter her. 

4. Servietter med fotos af konfirmanden

Servietter til konfirmationen skal først og fremmest matche resten af konfirmationsbordet i farve og udtryk. Det kan være, at servietterne skal have samme farve som blomsterdekorationerne eller jeres bordkort. Giv konfirmationens servietter et personligt touch med klistermærker, som holder servietten sammen som et moderne og personligt alternativ til en servietring. Med de mange designs fra smartphoto, og et foto af konfirmanden, får du nemt servietter med klistermærker, som understreger konfirmationsfestens tema og røde tråd.

5. Vimpler, gæstebøger og meget mere

Udover en flot borddækning og pynt til konfirmationsbordet har vi masser af andre ting, du kan bruge til at gøre lokalet ekstra fint og konfirmationen mindeværdig. Fx flotte vimpler med billede af konfirmanden eller en gæstebog, som festens deltagere kan skrive i, inden de tager hjem. Se mere på vores side om konfirmationspynt.

Udover pynt til konfirmationsbordet har vi masser af andre ting, du kan bruge til at gøre lokalet ekstra fint og dagen mindeværdig. Fx flotte vimpler med billede af konfirmanden eller en gæstebog, som festens deltagere kan skrive i, inden de tager hjem. Se mere på vores side om  konfirmationspynt.

Lad konfirmanden lege med

Vi har gjort det sjovt lave pynt til konfirmationsbordet online – og mange synes det er hyggeligt at gøre det i samarbejde med konfirmanden. At lave bordpynt til konfirmationen er desuden en god anledning til at tage en god snak om forventningerne til den store dag. 

God fornøjelse med borddækningen til konfirmationen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *