Lav dine egne invitationer til konfirmationen

Lav dine egne invitationer til konfirmationen

Konfirmationsinvitationen skal være indbydende, falde i konfirmandens smag og give gæsterne lyst til at deltage i festlighederne. Men hvordan laver man en flot og personlig indbydelse til den store dag? Vi har samlet vores bedste bud på, hvordan du kommer i mål med invitationen – også hvis du hverken er et kreativt geni eller elsker at klippe-klistre.

Læs også hvordan du nemt og hurtigt designer indbydelser til konfirmationen online på smartphoto. 

Kreative ideer hænger ikke på træerne – eller gør de? 

Mangler du inspiration til, hvordan konfirmationsinvitationen skal se ud eller er du bare ikke lige typen, der kaster sig ud i at mikse farver og materialer i jagten på den perfekte indbydelse, så fortvivl ej. Der er masser af gode ideer at hente online på diverse DIY-blogs og på Pinterest. Det er et godt sted at starte, hvis du endnu ikke har en konkret idé til, hvordan dine invitationer til konfirmationen skal se ud, eller hvis du mangler en guide til, hvordan du laver en god indbydelse. 

Er du ikke klippe-klistre-typen, kan du nøjes med at få inspiration til former, farver, tekst og billeder – og herefter designe din konfirmationsinvitation online på smartphoto. Det er en let og personlig løsning, som de fleste konfirmander bliver glade for – og som gæsterne kan glæde sig til at hente i postkassen.

Sådan designer du dine invitationer til konfirmationen

konfirmation

Vi har gjort det enkelt at sætte sit personlige præg på konfirmationsinvitationen. Med 4 simple trin og et klik på ‘bestil’, så kan du læne dig tilbage og vente på, at dine invitationer til konfirmationen bliver fremstillet og sendt til dig. Herunder kan du læse mere om de mange muligheder og blive klogere på, hvordan du nemt kan designe dine egne indbydelser til konfirmationen. Vil du i gang med at lave konfirmationsindbydelser med det samme, så klik her.

1. Vælg en skabelon til konfirmationsindbydelsen

På smartphoto kan du vælge mellem over end 50 forskellige skabeloner til indbydelsen. Her finder du kort i forskellige størrelser, former og designs. Tjek mulighederne sammen – her finder I med garanti den rigtige indbydelse til konfirmationen, og så er det bare at gå i gang med at vælge farver, tekst og billeder.

2. Skriv din tekst på indbydelsen

Kære… Sådan starter de fleste invitationer til konfirmationen, men resten er op til dig. Skriv din egen personlige tekst og husk alle de vigtige detaljer. I hvilken kirke foregår konfirmationen, hvor og hvornår skal festen holdes og hvad ønsker konfirmanden sig? 

Gør det især tydeligt, hvis festen skal holdes en anden dag end selve konfirmationen. Og husk altid årstal på konfirmationsinvitationen- nogle familier er ekstra tidligt ude med indbydelser til konfirmationen for at sikre sig, at flest muligt kan deltage – gæsterne skulle jo helst møde op på det rigtige tidspunkt.

3. Slip kreativiteten løs

Når det formelle er overstået, så er det tid til at lege med skrifttyper, farver og billeder.

Farver

Vi har invitationer til konfirmationen i mange forskellige farver – på nogle korttyper kan du selv vælge farve, mens andre kun fås i bestemte farver. Derudover har vi konfirmationsinvitationer i mere afdæmpede, naturlige farver samt helt klassisk hvide indbydelser.

Ønsker konfirmanden en helt bestemt farve, så undersøg mulighederne ud, inden du vælger en skabelon og går i gang med at dekorere dine invitationer til konfirmationen med tekst og billeder.

Tekst

Du kan vælge mellem over end 30 forskellige skrifttyper til dine konfirmationsinvitationer. Du kan desuden justere størrelsen og placeringen af teksten samt markere vigtige detaljer med fed eller kursiv. Sidst men ikke mindst, kan du farve teksten på din invitation til konfirmationen – vores farvepalette tæller over 50 forskellige farver, så mon ikke hovedpersonens yndlingsfarve er blandt de mange nuancer?

Billeder

Et foto af hovedpersonen er med til at sætte et personligt præg på indbydelsen til konfirmationen. Tag et godt billede af den kommende konfirmand eller upload et eller flere af dine yndlingsfotosfotos fra Instagram eller Facebook – det er enkelt og du har efterfølgende mulighed for at justere billedet, så det passer til formatet på konfirmationsinvitationen. Bemærk, at det også er muligt at vælge indbydelser til konfirmationen uden billede, hvis du foretrækker det mere enkle look. 

Tilvalg – farvede kuverter og praktiske adresselabels

Det er både muligt at tilvælge kuverter og adresseetikketter til din bestilling af indbydelser til konfirmationen. Vores kuverter fås i mange forskellige farver, lige fra kraftig mørkerød til sølvglimmer. 

Tilvælger du ikke farvede kuverter, så får du naturligvis almindelige hvide kuverter med i en størrelse som passer til den konfirmationsinvitation, du har designet. 

Herefter er der bare tilbage at bestille dine konfirmationsinvitationer hjem, så de kan sendes videre til dem, som skal være med på den store dag. 

Få mængderabat på dine konfirmationsinvitationer

Jo flere gæster der skal med til festen desto billigere bliver det at designe dine egne invitationer til konfirmationen på smartphoto. Når du bestiller mere end 10 konfirmationsinvitationer, så sænker vi nemlig stk. prisen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *