Inspiration til dine vægge – Unik og personlig vægpynt til hjemmet

Inspiration til dine vægge – Unik og personlig vægpynt til hjemmet

Guide til indretning: Valg af vægpynt

Har du købt ny bolig, eller skal der ske noget med indretningen, og savner du råd og inspiration til, hvad der skal hænge på væggen? En ting er, hvilke motiver og farver, der skal pryde dit hjem. En anden ting er, hvilket format, det skal være. Du kender den klassiske plakat og naturligvis klassiske malerier. Men i dag er det både nemt og billigt at tage sine egne billeder fra telefonen og få et billede på lærred eller samle dine bedste billeder og
få dem opsat, så de skaber en collagefotovæg. I denne guide ser vi på muligheder for at skabe personlig vægpynt. Det kan være enten med egne billeder, andres billeder eller citater, motiver eller andet fundet på nettet. De moderne smartphones tager billeder af høj nok kvalitet til, at du kan bruge dem til fotoplakater. Vi viser dig her nogle af de muligheder, du har.
Lad os tage en tur igennem dit nye hjem, og se på mulighederne for dekoration til væggen.

Vægdekoration stue

Guide til indretning: Valg af vægpynt

Inden du vælger, hvad du gerne vil have op at hænge på din væg i stuen, skal du tænke over, hvor stor din stue er. Husk: Less is more. Store billeder skal ikke dominere og kvæle stuen, men komplementere stuen.
Vælg evt. flere mindre billeder eller fotolærreder, frem for ét stort kunststykke. Den klassiske løsning er en fotocollage, der hænger over sofaen. Du kan enten vælge at få fremkaldt en masse små og mellemstore billeder, der hænger i hver sin ramme. Alternativt kan du finde et
stort naturbillede og ophænge det som lærredsgalleri eller delt fotostatgalleri. Et lærredsgalleri er eksempelvis fire billeder i samme kategori, som fire billeder af en nyfødt baby, der hænger kvadratisk. En delt fotostat er ét stort billede der er delt i fire, hvor hver får sit eget billede.

Personlig billedvæg til kontoret eller arbejdsrummet

Guide til indretning: Valg af vægpynt

Uanset om du har en laptop, symaskine eller tegnestue i dit arbejdsrum, er billeder med venner og familie inspirerende at have hængende. En af de bedste måder at pynte sit personlige rum på, er med en personlig billedvæg bestående af et billedgalleri. Her kan du vælge forskellige kompositioner, alt afhængig af, hvor de skal hænge i rummet og hvilke billeder, du vælger. Hvis du bruger dit arbejdsrum til at skrive, kan du eksempelvis have et 7 panel sky med dit yndlingscitat i midten og billeder af forfattere der har motiveret dig til at skrive. Du kan hente mere inspiration til dine muligheder for at få billede på lærred ← her

Hvorfor nøjes med billeder til køkkenet? Prøv fotoplakater

Guide til indretning: Valg af vægpynt

I forskellige undersøgelser er køkkenet efter soveværelset det rum, vi bruger mest tid i. Og det er desuden også det sted, der er mest trængsel til fester. Køkkenets begrænsede størrelser gør det ideelt til at printe Supreme Flex Fotoplakater med matchende rammer. Du vælger selv, hvilke billeder du ønsker at få fremkaldt og kan endda vælge at lægge farveeffekt på billederne, så de passer til køkkenet. Fotoplakater bliver trykt på papir i højere kvalitet og er derfor bedre egnet til køkkenet, hvor der er både mados, damp og varme. Hvis du ønsker dig noget, der skiller sig lidt ud, kan du også få dine billeder op som aluminiumsfoto eller give din fotos et mat finish, ved at få dem trykt som et aluminiumsfoto med børstet overflade.

Børneværelset

Guide til indretning: Valg af vægpynt

Personliggør dit barns værelse med fotos i forskellige størrelser, evt. med familiemedlemmer dit barn ikke ser så ofte. Har I et stort familiebillede, kan det printes som en fotoplakat med et panoramabillede. Et bredt panorama kan vise hele familien på samme foto, så du nemt kan fortælle dit barn, hvem de forskellige personer er på billedet. Alternativt kan du hænge kvadratiske fotoplakater op over barnets sofa eller seng med
billeder af barnet og forældrene. Klik her til at få inspiration til fotoplakater på børneværelset. Held og lykke med at designe dit hjem med billeder til væggen i forskellige formater.

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *