Gave til den nyfødte – 7 super søde og personlige gaver til babyen og forældrene!

Gave til den nyfødte – 7 super søde og personlige gaver til babyen og forældrene!

Leder du efter en gave til en nyfødt? Venter I, eller har I allerede fået forøgelse i familien eller blandt jeres nærmeste venner? Hvor dejligt! At fejre en nyfødt baby er det bedste, der findes. Ikke mindst fordi det er en perfekt mulighed for at shoppe babytøj eller andre søde gaver. I dette blogindlæg deler vi vore 7 bedste gaveideer til den nyfødte, som både er personlige og unikke

1. De allerførste babybilleder i en smuk æske!

Har de kommende forældre sendt billeder til dig af den runde mave, forberedelser de har lavet, billeder af det flotte børneværelse og så videre? Fremkald alle billeder ved at bestille billeder i æske og giv dem som gave. Så får du flotte billeder på fotopapir, hvor du kan lægge en billedtekst på hvert billede, samt en smuk æske. En vidunderlig gave at give til de kommende forældre.

Tip: Fik du også det første billede af babyen tilsendt? Fremkald også det og læg det med i æsken.

Vil du gerne give en endnu bedre gave væk? Vedlæg et gavekort til forældrene, så de kan fremkalde de allerførste billeder af babyen, når de er kommet hjem. Det vil garanteret blive værdsat.

2. Forøgelse i familien – vis det med et navneskilt

Baby på vej? Har din søster, bedste ven eller en anden i din nærhed fået én mere i familien? Som gave til den nyfødte kan du skabe et personligt navneskilt, som også inkluderer det lille nye familiemedlem. Eller skabe et navneskilt til børneværelset med barnets fødselsdato på. Skiltet kan også bruges som pynt på væggen med et passende citat til småbørnsfamilien, for eksempel: ”Tired parents and a happy kid live here”

3. En bodystocking med egen tekst på

En perfekt gave til den nyfødte er selvfølgelig babytøj. Men det bliver lidt sjovere, hvis du selv skaber en helt unik babystocking. Denne bodystocking kan du sætte dit personlige præg på ved at sætte et foto, tekst eller en illustration på. Vælg et flot design eller vær kreativ og vælg “blankt design” for at tilpasse bodystockingen endnu mere.

Nogle ideer for at skabe en personlig bodystocking:

 • Skriv babyens fødselsdato sammen med en fin tekst:
  “Totally adorable since 22.01.2021″
 • En kompliment til forældrene, for eksempel:
  “I have the best parents in the world!”
 • En sjov tekst som inkluderer dig selv
  Hvis du synes, at jeg er sød, så skulle du se min moster
 • En flirt med mormor eller farmor
  “Hvis mor siger nej, spørger jeg bare mormor”
 • Et citat fra babyen selv
  Det er mig, der bestemmer
 • Sjov med far:
  “Jeg er beviset for, at far ikke kun spiller TV-spil”

4. Gem det allerførste billede af babyen

Som gave til forældre kan du skabe en smuk fotoblok. Det allerførste billede af babyen vil altid være noget ganske særligt for forældrene. Giv dem fotoet trykt på en akrylfotoblok som gave for at fejre det nye familiemedlem! Nu kan du desuden også trykke fotos på en fotoblok af træ. En superfin gaveidé til babyen.

5. En pude til mor og far

En blød pude er en rigtig god ting at have den første tid med babyen. For eksempel kan den bruges til at støtte babyen op med, aflaste armen vid amning eller bare for helt enkelt at pynte børneværelset med en smuk og personlig detalje. Smartphoto har forskellige slags puder, både rektangulære, firkantede og hjerteformede. Vælg et smukt foto og en sjov farve eller et design, som passer til resten af børneværelsets indretning.

6. Et blødt badeslag – til de første bade

Et andet tip til en gave til den nyfødte er et blødt babyhåndklæde med hætte. Dette personlige badeslag til babyen har en inderside af blød bomuld, der er behagelig for dit barns hud. Med badeslaget bliver barnet hurtigt varmt og tørt. Den bløde hætte med en personlig detalje passer perfekt på barnets hoved. Når babyen bliver større, kan badeslaget nemt forvandles til en superheltkappe!

7. Design din egen hagesmæk at give væk

En anden sjov og original gave til den nyfødte er en hagesmæk med barnets navn og foto på. Hvad vælger du for et billede og tekst til din? Denne hagesmæk er lavet af blødt stof og er perfekt, når det er tid til de første smagsprøver, eller for at beskytte tøjet når babyen begynder at få tænder og måske savler meget.

Har du nogle egne gavetips? Del dem med os!

Hvad er dine bedste gaveideer til en baby? Vi er rigtig nysgerrige efter at vide, hvilke gaver du har skabt til babyens fødsel. Del dine bedste tip ved at kommentere dette blogindlæg, eller ved at tagge os på Instagram. Under #mysmartphoto ser du også, hvad andre har skabt af sine billeder. 

Vil du få endnu mere inspiration? Tjek vores site med masser af gavetips til babyen.

Følg os for endnu flere tip, DIY og inspiration:

YOUTUBE
Instagram
Facebook

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.