5 tip – gave til børnehavepædagogen og læreren!

5 tip – gave til børnehavepædagogen og læreren!

Leder du efter en passende gave til børnehavepædagogen eller læreren? Det er snart sommerferie. Hvad passer da bedre end at give pædagogerne (eller lærererne i skolen) en personlig gave for at sige tak for alt det, de har gjort for dit barn dette semester. Vi har lavet en liste med 5 tip til gaver til børnehavepædagogen og læreren. Vi håber, du vil finde noget, du synes om, og som du tror, netop dit barns pædagog eller lærer ville sætte pris på!

Personalet i skolen og i børnehaven er virkelige helte, de er der, for vore børn, de tilpasser sig og er fleksible med kort varsel. De er kreative, for at skabe et så sikkert miljø for vore børn som muligt. Mere end nogensinde før fortjener de en rigtig flot gave, som tak for alt det de gør!

1. En fælles gave – indgraveret teæske fyldt med godbidder

Te- eller slikæske, denne smukke trææske kan bruges til mange ting. Vælg et design og læg en fin tekst til, så indgraverer Smartphoto den på æskens låg. Dette er en gave, der passer perfekt at give væk som en egen gave til hver pædagog, eller som en fælles gave til alle pædagogerne. Fyld æsken med dejlig te og måske nogle stykker chokolade eller noget andet lækkert. Perfekt for pædagogerne at have i sit lærerværelse og kunne nyde hele næste semesteret. Du finder teæsken her.

Forslag til tekst at skrive på æsken:

  • We’ve never seen your cape or mask, but we see your superpowers every day! Thanks for being a super teacher!
  • The best teachers teach from the heart. Thank you for all that you do!
  • Jeg er pædagog – hvad er din superkraft?
  • Verdens bedste pædagoger arbejder her!
  • Pædagogerne på Humlebiens snackæske – Ikke røre!

2. Gave til børnehavepædagoger – En flot og rummelig mulepose med citat

Som gave til børnehavepædagogerne kan du give dem hver sit rummelige indkøbsnet i slidstærkt stof. På nettet kan du sætte et citat (se tip ovenfor), scanne et af dine børns tegninger ind (måske kan barnet tegne sin lærer eller lærerinde?) eller vælge et passende foto. Fyld også gerne nettet med nogle lækkerbiskener til sommerferien. En afkølende drikkevare i en smuk flaske, lækre kiks og måske en luksuschokolade, eller hvorfor ikke en buket blomster?

3. En tomatplante i en personlig potte

Har du sået mange tomater? Ingen problemer. At give noget væk, som du selv har dyrket bliver nemt en superflot gave. Specialdesigner du desuden en egen potte med et eget billede og tekst på, så vil den garanteret bringe stor glæde som gave til børnehavepædagogen eller læreren. Se den flotte potte på vores website og lad kreativiteten få frit spil. Inkluder også dit barn i kreativiteten, så får du garanteret mange gode forslag til, hvad I kan trykke på potten at give væk som gave til pædagogerne.

4. En smuk trææske med en flaske med noget lækkert at drikke i! 

En garanteret værdsat gave til børnehavepædagogerne er denne smukke trææske med en flaske i med noget lækkert at drikke. Du kan vælge at sætte både billede og tekst på æsken. Læg en flaske med æblemost eller noget andet lækkert at drikke i og ønsk alle fantastiske pædagoger en dejlig sommer!

5. Indgraverede glas med et smukt budskab

At takke pædagogerne inden sommerferien med smukke specialindgraverede vinglas vil blive otrolig værdsat. Glasene sælges i sæt med to i hver og fås i tre forskellige varianter; vinglas, champagneglas eller drinkglas. Fyld glassene med chokolade eller noget smukt indpakket slik og pak det ind i cellofan og slå et silkebånd om. God sommer!

Vil du have endnu flere tip til flotte gaver til læreren eller pædagogen, så besøg vores site, der har vi samlet en masse flotte gaveideer. 

Del det i har skabt med os!

Har du skabt et personligt produkt fra Smartphoto og givet det i gave til børnehavepædagogen eller læreren? Brug #mysmartphoto for at dele det, du har skabt med andre!

Følg os for at få endnu flere tip, DIY og inspiration:

YOUTUBE
Instagram
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *