Mors dag gavetip – 7 tips til unikke gør-det-selv-gaver til mor!

Mors dag gavetip – 7 tips til unikke gør-det-selv-gaver til mor!

Leder du efter en gave til mors dag? Den 29. maj er det mors dag, og der er flere ting, du kan gøre for at vise din mor,  hvor meget  du værdsætter hende. For eksempel ved at give hende en personlig og unik gave. Udgå fra det din mor (din kone eller den mor, som du vil vise din værdsættelse af) synes om at lave. Elsker hun at lave mad, eller er billeder af hendes børn og børnebørn det bedste, hun ved?


Vi har lavet en liste med 7 ideer til gaver og ting, du kan gøre på mors dag – uanset om det er din mor, som du vil fejre, eller om du hjælper dine børn.

Psst: Er du selv mor? Du kan jo også sende dette indlæg videre til den, du tror vil overraske dig på mors dag 😉

1. Et månedligt abonnement på fotos fra jeres hverdag!

Fotohæfte med citat – Fyldt med citater, tekst og fotos

Det perfekte tip til en mors dag gave til børnenes mormor eller farmor! Nægter din mor at bruge sociale medier og moderne teknik? Giv din mor et månedligt abonnement på en minifotobog, så hun kan følge jeres hverdag! En perfekt gave til alle mødrer og mormødre/farmødre der bor langt væk. Det eneste, du skal gøre, er at uploade dine 52 bedste billeder fra hver måned, vælge en titel til din bog, og så er du klar! Denne mors dag gave varer desuden hele året (eller så længe du selv vælger)!

Tip: Tager du mange billeder med mobilen? Marker dine yndlingsbilleder direkte i dit mobile album, på den måde behøver du ikke gå igennem alle billeder, når det er tid til at skabe din måneds-fotobog.

2. Giv den perfekte start på dagen væk – hver dag!

Lad din mor starte hver dag med varmende og kloge ord. Bland dette med billeder af mennesker, ting og steder, som din mor (eller din kone) elsker, så har du har den perfekte mors dag gave. Nyhed for mors dag 2022 er disse to sæt med køleskabsmagneter (vælg mellem et sæt med 9 rektangulære magneter eller et sæt med 12 firkantede magneter). Er du genial til at lave citater? Så passer denne skabelon perfekt til dig. Vil du have lidt hjælp med udvalgte, smukke citater, der passer en mor, så vælger du denne skabelon.

3. Lav middag sammen på mors dag!

Kender du din mors yndlingsret? Perfekt! Så kan du lave den på mors dag. Det bliver endnu sjovere, hvis du har udtænkt en menu, købt alle varerne ind og derefter inviterer din mor hjem, så hun kan være med og hjælpe til. Lad hende for eksempel hjælpe dig med at hakke det, der skal hakkes. Så er det ekstra sjovt, hvis du tager et skærebræt frem, hvor du har indgraveret noget, så hun kan få skærebrættet med hjem som en mors dag gave. 

4. En bog med personlig hilsen indeni!

Mors dag - presenttips

Er den mor, du skal købe en mors dag gave til, en bogelsker? Find den seneste bog fra hendes yndlingsforfatter. Som en ekstra detalje vedlægger du et bokmærke med en personlig hilsen og billeder af dem, hun elsker!

5. Indram dit yndlingsfoto

Har du et rigtig flot foto af dig og din mor, hendes børn eller børnebørn? Sørg for at få det forstørret og indrammet. Hvis du har mange flotte billeder, så kan du også lave et album eller måske en fotobog.

6. Lav et flot kort

Forældre elsker at høre, hvor meget deres børn elsker dem, så hvorfor ikke fortælle det med et flot kort? Skriv alt det, du føler og skriv hvor meget du sætter pris på din mor! Du finder flere varianter af personlige mors dag kort her.

7. Og så et lille ekstra tip!

Vil du satse stort og give flere små gaver væk som et sæt? Tjek denne side, hvor vi har samlet alle produkter med et smukt mors dag design. Min yndling er designet “Heart frames” Der kan du for eksempel skabe et krus, en tegnebog og en vandflaske med samme design!

Det er super let at give en gave på afstand!

il du overraske en ven eller slægtning, som du ikke kan besøge? Vælg et af produkterne her på siden. Når du har tilpasset produktet, vil du kunne tilføje et personlig kort, der sendes med pakken. Du kan derfor få din ordre leveret direkte til modtagerens adresse med en personlig hilsen i pakken. Obs! Husk at ændre leveringsadressen!

Til lykke med mors dag til alle fantastiske mødrer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *