Mors dag gave – 7 personlige gaveideer fra smartphoto

Mors dag gave – 7 personlige gaveideer fra smartphoto

Hos smartphoto har vi samlet vores bedste ideer til en gave til mors dag – her finder du masser af inspiration til, hvordan du kan forkæle din mor med personlige og kreative gaver, som hun med garanti ikke har fået før.

Gør mors dag til noget særligt i år

En gang om året fortjener vores mor en særlig tak – nemlig på mors dag, men hvad skal man give i mors dags gave? Her får du vores bedste bud på personlige gaver, der med garanti falder i god jord hos din mor:

1. Fotokort – som supplement til klassiske mors dag gaver

Er du mest til klassiske mors dags gaver som blomster og chokolade, så kan du gøre lidt ekstra ud af det, uden at det koster ret meget. På smartphoto giver vi dig mulighed for at designe dine egne fotokort med billeder af dig og din mor. Her vælger du også selv farver og får mulighed for at skrive en personlig hilsen på kortet.

Vores fotokort kan let bruges til at pifte de klassiske gavevalg lidt op til mors dag.

2. Plakat med plakatophæng – personlig kunst til hjemmet

Har I været på ferie sammen for nylig? Har du taget et pletskud med dit kamera eller har du et godt familiebillede liggende? På smartphoto har vi gjort det let at lave sine egne plakater, og det er en af vores mest populære mors dag gaver – en personlig gave, som mor kan kigge på hver dag og bliver glad for igen og igen.

Tip: Familiebilleder er altid et hit. Tag et godt billede af søskendeflokken, design din egen plakat på smartphoto og kom det i en fin ramme – det er et sikkert valg af mors dags gave.

Kom i gang med din egen plakat her: Lav din egen plakat

3. Fine fotomagneter – pynt til køleskabet

På smartphoto kommer du langt med et beskedent budget. Vi har mange små personlige mors dags gaver, heriblandt vores populære fotomagneter, som du selv designer. Du dekorere dem selv med tekst, farver og billeder af familien. Mangler du inspiration til magneter, så har vi lavet en udgave specielt til mors dag – her er de allerede dekoreret med søde mor-citater, så det eneste du skal gøre er at sætte dine fotos ind. Se vores fotomagneter til mors dag her.

4. Personligt cover til computer eller tablet – Nyhed fra smartphoto

Skal din mors dags gave være praktisk – en ting som ikke bare er til pynt, men rent faktisk har en funktion? Så er det oplagt at designe dit eget personlige cover og forære det væk i mors dags gave.

Måske har din mor noget hun elsker – en bestemt farve, en årstid eller måske sin hund. Der er er masser af muligheder for at dekorere dit cover med ting, som din mor holder af, og som hun bliver mindet om, når hun bruger sin computer eller tablet.

5. Lav din egen fotobog – en bestseller til mors dag

De fleste billeder ender i dag på en computer, hvor de aldrig bliver set – og det er synd, for vi har allesammen pletskud liggende, som fortjener at se dagens lys. Det kan være billeder fra fødselsdage, sommerhusture eller ferier sydpå. Når du laver din egen fotobog, bringer du alle de gode minder til live igen – og for langt de fleste er det en både rørende og personlig mors dags gave at få. Det viser omtanke at designe noget selv, og samtidig er det en stor glæde at kigge familieminderne igennem.

Vil du lave en fotobog i mors dags gave? Så kom i gang her: fotobog.

6. Personlig rystekugle – søde nipsting til samleren

Nogle mødre ELSKER nips, og er din mor en af dem, så er det oplagt at give hende en personlig nipsting i mors dags gave.

smartphotos produktudvalg bugner af små, sjove gaver, men vores rystekugler er de nyeste i samlingen – og de er allerede blevet taget godt imod. Når du designer din egen rystekugle med hjerter, får du selv lov til at vælge hvilke billeder, der skal være indeni – det kan være ét af dig og din mor, af dig og dine søskende eller af dine forældre sammen. Uanset hvilket motiv du dekorerer din rystekugle med, så falder din mors dags
gave med garanti i god jord.

7. Til te- eller kaffeelskeren – et hjemmelavet krus

Vores fine krus er lige kommet i nye, feminine farver – perfekt til en mors dags gave. Når du laver krus på smartphoto, så vælger du selv, hvilke billeder der skal trykkes på koppen og om der skal være en sød tekst til billedet – det er helt op til dig. Et personligt krus er en god mors dags gave, som hun fx kan have stående på arbejdspladsen.

Mangler du fortsat gaveideer til mors dag, så er det bare at dykke ned i vores store udvalg af personlige fotogaver – her finder du noget for enhver mors smag.

God fornøjelse med at finde den perfekte mors dags gave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *