DIY VIDEO – Sådan laver du en opslagstavle af et lærredsbillede

DIY VIDEO – Sådan laver du en opslagstavle af et lærredsbillede

Skab din egen opslagstavle til dit hjemmekontor, køkken eller entré! Vi har skabt en super sjov DIY på et minut til, hvordan man genbruger et gammelt lærredsbillede, som du er blevet træt af, og forvandler det til en opslagstavle. Alt, hvad du behøver, er kork på rulle og et dejligt stof, og så starter du bare med at fylde din tavle med smukke ting! Se vores DIY-video, eller læs hele vores trin-for-trin-vejledning i dette blogindlæg. Vi har også leveret masser af vidunderlige tips til smukke ting, som du kan fylde din tavle med – gå ikke glip af det.

https://youtu.be/0e-7AW-MF-Y

Du skal bruge:

  • Lærredsbillede, som du er træt af
  • Kork på rulle
  • Et stykke stof
  • Hæftepistol
  • Limpistol
  • Clips (at hænge tingene op på tavlen med)
  • Tegnestifter (til at hæfte tingene til tavlen)

Sådan gør man:

1. Lim korken fast på lærredsbilledet

Lim kork fast på dit lærredsbillede. Korken gør det lettere at fastgøre ting til din tavle. Brug limpistol, så korken fastgøres ordentligt. Hvis du vil have en ekstra stabil opslagstavle, kan du fastgøre flere lag kork.

2. Hæft stoffet fast

Så er det tid til at fastgøre stoffet over din tavle. Sørg for, at stoffet er velstrøget, det giver en pænere tavle. Fold stoffet, og fastgør det med hæftepistol på bagsiden af dit lærredsbillede i den træramme, hvorpå lærredet er fastgjort.

3. Hæng din opslagstavle op

Nu er din opslagstavle færdig og klar til at blive hængt op. En perfekt måde at ordne vigtige papirer eller ophænge på dine bedste minder på! Opslagstavlen bliver også let en stilfuld detalje i rummet.

4. Fyld opslagstavlen med smukke ting!

Nu kommer det sjoveste af det hele. Fyld din opslagstavle med smukke ting. Vi vælger at fylde vores opslagstavle med smukke minder, der er trykt på forskellige måder – alt fra dejlige fotokort (hæng også konvolutten op – perfekt måde at opbevare kvitteringer på), fotostrips og dejlige prints i blandede størrelser.
Nedenfor kan du se hele listen over ting, vi har dekoreret vores opslagstavle med.

Pynt din opslagstavle med:

Opslagstavle

Det bedste af alt er, at du kan ændre udseendet på din opslagstavle så ofte du vil. Udskift blot de fotos, du vælger at vise frem!

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *