VIDEO DIY – Lav en magnetisk fotovæg af dine bedste billeder!

VIDEO DIY – Lav en magnetisk fotovæg af dine bedste billeder!

Denne magnetiske fotovæg en den perfekte fotovæg for dig, der kan lide variation her i livet. Slip bekymringen over at skulle sætte billeder op, der kommer til at hænge skævt. Med en magnetisk fotovæg er det umuligt at gøre det forkert, da du kan ændre og flytte rundt med billederne, lige så meget du har lyst til. Alt hvad du behøver, er magnetisk maling og fotomagneter med dine bedste billeder, derefter kan du bare gå i gang! Se DIY-videon eller læs hele vores trin-for-trin-guide herunder.

Hvad du skal bruge for at skabe din fotovæg:

  • Magnetisk maling 
  • Pensel og maskeringstape
  • Smartphoto Fotomagneter (se hele listen over magneter herunder)

Sådan gør man:

1. Fotovæg – mal med magnetisk maling

Start med at vælge et passende sted til din fotovæg og mal med magnetisk maling. Du kan finde den type af maling i de fleste hobbybutikker. 

For eksempel kan du vælge at male en hel væg eller som os en del af en væg. Den magnetiske maling kan også males over med en valgfri farve, hvis du ikke ønsker at den skal ses for meget. Så har du pludselig en væg, der er magnetisk uden at være synlig.

2. Lav dine billeder om til fotomagneter

I filmen bruger vi følgende fotomagneter på vores fotovæg:

Nu er det tid til at skabe dine fotomagneter. Magneterne fås i flere forskellige størrelser og formater. Vi synes din fotovæg bliver flottere, hvis du vælger forskellige størrelser og formater på dine magneter.

retro fotomagneter og magnetiska fotostrimler kan du selv vælge hvilken farve (eller mønster) du vil have på den hvide del af magneterne. Imens fotomagneter hhar flere forskellige designs, hvor du kan vælge at få nogle magneter med foto og nogle med fine citater. For eksempel har vi disse smukke til mor og disse til far. Se hele Smartphotos store udvalg og stilrene fotomagneter her.

3. Dekorér din fotovæg med magneter

Nu begynder det sjove! Sæt nemt dine fotomagneter på den magnetiske væg. Derefter kan du begynder at flytte rundt på dine fotomagneter, indtil du er helt tilfreds med resultatet. Dette uden du behøver at slå søm i, eller på anden måde beskadige væggen, eller være bange for at gøre noget forkert. Du kan nemt ændre din væg hver dag, hvis du har lyst. Lad for eksempel din fotovæg følge årstiderne og hvad der sker i dit liv lige nu, eller lad den genspejle dine bedste minder.

Andre måder at nyde dine minder på

I filmen giver vi også tips om andre dejlige måder at nyde dine minder på, for der er mange muligheder på Smartphoto.

1. En smuk æske fyldt med billeder

Billeder i æske – en sjov måde at nyde dine bedste billeder

Et af vores yndlingsprodukter er Billeder i æske. Her får du en smuk æske (fås i tre forskellige designs) som du fylder op med mindst 36 billeder og helt op til 52 billeder. Hvad der adskiller sig fra almindelige fremkaldte billeder (ud over den smukke æske) er, at du for hvert billede kan vælge en baggrundsfarve eller et mønster i den hvide del af billedet. Vi har et helt bibliotek med mønstre at vælge imellem i Smartphotos editor. Du kan også vælge at lægge en flot billedtekst til for hvert billede eller til nogle få udvalgte. Skab dine Billeder i æske her.

2. En bog fyldt med dejlige minder

Fotobogen er måske den mest klassiske måde at nyde sine minder på (bortset fra det gamle fotoalbum). Hos Smartphoto er der fotobøger i flere størrelser, formater og modeller. For alle større modeller indgår layflatfunktionen i prisen, det vil sige, at bogen kan ligge åben, helt fladt på bordet. Gå på opdagelse blandt alle Smartphotos fotobøger her.

3. Fotoplakat

En anden dejlig måde at nyde det der magiske billede på, er at fremkalde det som en fotoplakat. Så kan du selv vælge, om du vil have den indrammet med en traditionel ramme eller et moderne plakatophæng med magnet. Du kan få fotoplakater i størrelse 20×30 cm op til 40X105 cm. Plakaten kan også fås i firkantet format.

Vi håber, du kunne lide disse tips, og at vi har inspireret dig til at bevare og nyde dine bedste minder 🙂

Du er velkommen til at dele det, du skaber af dine billeder!

Vi elsker at se, når I skaber noget med jeres billeder! Vis os derfor gerne det, du skaber på instagram! Brug #mysmartphoto, en hashtag, hvor vi lader vores kunder inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting med hjælp af billeder!

Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *