10 nyheder fra Smartphoto – nu er vores webshop fyldt med nyheder!

10 nyheder fra Smartphoto – nu er vores webshop fyldt med nyheder!

Nyheder fra Smartphoto 2020! I løbet af sommeren har vi på Smartphoto fyldt vores webshop med masser af gode nyheder. Hvad med for eksempel en fotoramme med sand i, et stort og rummeligt indkøbsnet eller et smukt og praktisk emaljekrus? Perfekt nu, når kameraet er fyldt med vidunderlige sommerminder! Hvis du leder efter sjove måder at fremkalde dine feriefotos på, er her 10 tip, du bare skal se!

1. Tag et stykke sandstrand med hjem!

 nyheder

Fotoramme med sand er en sjov og anderledes måde at indramme dit yndlingsbillede fra sommeren på. Når du køber rammen, er billedet også inkluderet, men du kan nemt udskifte det, når du vil. Billedet er i størrelsen 10×15 cm. Rammen indeholder en klar væske, sand, en badebold og en søstjerne. Og når du drejer rammen, hvirver sandet rundt (ligesom på en klassisk snekugle).

2. Nyheder fra Smartphoto – Vores plysdyr har fået to nye venner!

Nu har giraffen, koen, bamsen og fårene fået to nye venner. Den søde kanin og aben er dette års nyhed blandt vores plysdyr. Det unikke med disse plysdyr er, at der mdfølger en sød, lille t-shirt, og du kan lægge dit eget billede og tekst på den lille sweater.

3. Fotokunst i hexagoner

nyheder

Kan du lide fotovægge? Her har du en ny og spændende måde at fremkalde dine fotos og skabe en dejlig fotovæg på. Nyheden er en aluminiumsplade formet som en hexagon. Du kan vælge at købe en enkelt eller skabe et galleri med op til 8 hexagonfliser.

4. Indkøbsnet – stort og rummeligt!

nyheder

Nu har vores allerede populære mulepose fået en storesøster i form af et stort og rummeligt indkøbsnet! Indkøbsnettet har vævet struktur, der er både blød og holdbar. Du kan vælge at have både tekst og billede på dit net. Derudover kan du også vælge, om du vil have print på den ene side eller på begge sider.

5. Perfekt gave – giv en flaske med en valgfri drikkevare i en smuk karton

nyheder

Uanset om du vil give en flaske hjemmelavet juice eller en god vin væk, vil denne smukke flaske karton i træ være den perfekte gaveæske! Materiale: FSC-certificeret birk. Billedet trykkes direkte på kartonen, hvilket betyder, at træets struktur er smukt synlig gennem dit billede.

6. Nyhed fra Smartphoto – vandflaske i stål

nyheder

Det næste tip er, at vores populære vandflaske i hvidt stål nu har fået en grå ven. Et pænt, lidt mere råt udseende, hvor stålet kan skille sig ud. Denne flaske er perfekt til varme dage, da den har dobbeltvægge, hvilket betyder, at den holder drikkevaren kold i op til 24 timer. Den fungerer også som termo, idet den kan holde en varm drikkevare varm i op til 12 timer.

7. Til alle “coffee lovers”!

nyheder

Dette smukke emaljekrus er lige så perfekt ved dit eget morgenmadsbord som til picnic eller til at have i din taske som din egen take-away, når du indkøber din fine kaffe! Du drikker din kaffe med stil i et holdbart emaljekrus og beskytter samtidig miljøet ved at bortskaffe engangskrus – win – win, synes vi!

8. Madkasse med bambuslåg

nyheder

Her kommer den næste bæredygtige nyhed fra Smartphoto. En stilfuld madkasse med bambuslåg, hvor du kan gravere dit navn (ingen risiko for at tage den forkerte madkasse på arbejdet) eller et citat, du kan lide. Og hvorfor ikke starte en ny vane? Medbring madkassen til restauranten, når du køber din take-away, og bed dem om at lægge din mad direkte i din madkasse i stedet for engangskasser.

9. Badelag til de mindste

nyheder

Vi har nu også modtaget bløde nyheder til de små. En OEKO-TEX standard 100 certificeret badeslag. Du gør badelaget personligt ved at sætte et navn, et billede eller begge dele på hætten. Hyggeligt at nusse sig ind efter et dejligt bad.

10. Dine sommerminder i smukke træblokke

nyheder

Endelig er her en super flot nyhed fra Smartphoto – et sæt billeder i træholder – passer såvel som en interiørdetalje derhjemme, som det gør sig som bordkort ved brylluppet eller i en anden festlig sammenhæng. Du får et sæt på 12 billeder og 12 små stilfulde træholdere.

Dette var bare et lille udvalg af alle de nyheder, vi har føjet til vores webshop. For endnu flere nyheder, kan du besøge siden “nye produkter“.

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *