Gode idéer til en personlig gæstebog til konfirmation

Gode idéer til en personlig gæstebog til konfirmation

En konfirmation er en stor dag for et ungt menneske. En gæstebog er den perfekte måde at skabe varige minder fra festen. Lad festens gæster skrive en lille, personlig hilsen og kombinér eventuelt med billeder fra festen, menuen, bordkort eller andre elementer. Der kan gøre gæstebogen til et personligt minde fra konfirmandens store dag.

Design en gæstebog, der matcher konfirmationen

konfirmation
konfirmation

Når du køber en gæstebog til din konfirmation fra Smartphoto, kan du vælge mellem mange forskellige skabeloner. Her er alt fra det helt enkle til det romantiske, det moderne og det farvestrålende. På den måde er det nemt at finde en gæstebog, der matcher farver og tema fra selve konfirmationsfesten.

Vores gæstebøger har selvfølgelig plads til et eller flere billeder af konfirmanden, som du nemt uploader i vores online designmodul. Udover fotos på omslag, første og bagerste side, har du også mulighed for at tilføje en side med tekst. Det kan f.eks. være dato og sted for konfirmationen, en lille hilsen til gæsterne, eller måske menuen fra dagen? Herudover kommer 64 sider, som gæsterne kan fylde ud med personlige hilsner til konfirmanden.  

Kombinér gæstebog og scrapbog

Gæstebøger fra Smartphoto har særlige felter, hvor gæsterne kan skrive fx 3 ord, som beskriver konfirmanden eller et særligt minde, de har sammen. Udover de linjerede felter til at skrive på, er der også store felter til at klistre fotos ind.

Efter konfirmationen kan I klistre billeder fra festen ind og skrive små noter på nogle af de mange sider. Måske kan konfirmanden få taget et foto sammen med de forskellige gæster. Hilsnerne i gæstebogen kombineres med et sjovt billede af gæsten og konfirmanden sammen. Det vil gøre gæstebogen endnu mere personlig og sjov at bladre i de næste mange år.

En gæstebog kan være et minde for livet

En gæstebog fra Smartphoto kommer med et holdbart omslag og en spiralryg. Der passer godt på de dyrebare minder fra konfirmationen og holder i mange år. Du kan se det store udvalg af designs til gæstebøger og komme i gang med at lave din egen personlige gæstebog til konfirmation her.

Leder du efter endnu mere inspiration? Tjek disse indlæg!

4 kreative idéer til pengegaver til konfirmation

Idéer til borddækning: Vælg den helt rigtige bordpynt til konfirmationen

Lav dine egne invitationer til konfirmationen

Guide: Gode ideer til at holde en mindeværdig konfirmation

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *