4 kreative idéer til pengegaver til konfirmation

4 kreative idéer til pengegaver til konfirmation

De fleste konfirmander ønsker sig penge til deres konfirmation, og konfirmanden bliver helt sikkert glad for en pengegave, uanset om den leveres i et klassisk konfirmationskort til penge eller som en mere kreativ gave.

Men der er noget særligt ved at give en gave, som man har brugt tid på, og som siger noget om konfirmanden, eller måske om jeres forhold. En personlig pengegave, som du har brugt tid på, fortæller konfirmanden, at han eller hun betyder noget for dig. Og så kan det være rigtig sjovt at lave en kreativ pengegave!

Herunder får du 4 gode idéer til sjove og kreative pengegaver til konfirmation og andre festlige lejligheder.

1. Den enkle: Foldning af pengesedler til gave

Bordpynt til konfirmationen

At folde pengesedler som en fin og kreativ pengegave er en klassiker. Mange voksne kan måske huske at selv have modtaget små pengesvaner eller pengehjerter til deres egen konfirmation. Der findes både enkle og mere avancerede pengeseddelfoldninger, men uanset hvad du vælger, er det en løsning, der hurtigt gør din pengegave dekorativ.

Penge kan foldes til hjerter, sommerfugle, skjorter, kjoler, roser og mange andre ting. Søger du på Youtube, får du mange, enkle step-by-step guides til at folde din egen pengegave.

2. Den klassiske: Giv konfirmanden et pengetræ

Penge gror ikke på træerne, men i anledning af en konfirmation, kan du næsten få dem til at gøre det.

Eucalyptus, Corokia (spøgelsestræ) og bonsaitræer er nogle af de stueplanter, som gør sig godt som pengetræer. En kunstig plante eller et bundt grene i en vase kan også udgøre det træ, som din pengegave skal gro på. Dit pengetræ laver du ganske simpelt ved at binde penge på træet.

Du kan f.eks. folde sedlerne som simple sommerfugle og binde en snor om ”maven”, som du så fæstner på træet. Gør træet endnu mere festligt med en flagranke og dæk evt. pottens jord med mønter. Så har du et kreativt pengetræ, som vil være et festligt indslag til gavebordet og helt sikkert gøre konfirmanden glad.

3. Den drilske: Giv en gave med skjulte penge

De fleste teenagere har én eller flere ting, der fylder meget i deres hverdag, og det er oplagt at lade en pengegave afspejle konfirmandens hobby, livret, idol eller lignende. Køb eller lav en personlig gave, der afspejler interessen, og gem så din pengegave kreativt. Det kan f.eks. være en pizzabakke eller en pose med yndlingsslikket, hvor indholdet et skiftet ud med penge. En idolplakat, hvor du klistrer en butterfly af pengesedler på idolet, vil også bringe glæde på flere niveauer.

Hos Smartphoto finder du et stort udvalg af prisbillige gaver. Som du nemt kan personalisere og bruge til at skjule en pengegave kreativt. Et krus, et mobilcover, en notesbog eller en drikkedunk med foto kan alle med lidt kreativitet bruges til at gemme den ”egentlige” gave – pengene til konfirmanden.

Find et stort udvalg af vores gaver til konfirmation her og bliv inspireret til en drilsk og sjov pengegave med skjulte penge til konfirmationen.

4. Den kreative: En personlig pengegave

Vores personlige fotogaver kan kombineres med en pengegave til konfirmation på mange forskellige måder. Har du et tæt forhold til konfirmanden, kan du f.eks. lave en fotobog med jeres fælles minder og stikke penge mellem siderne. Der er masser af muligheder for at kombinere pengegaven med en personlig hilsen, der bringer dagens hovedperson i fokus.

Bestil din pengegave hos Smartphoto

Uanset hvilken kreativ indpakning af pengegaven du vælger, når du skal til konfirmation, kan du finde fotoprodukter hos Smartphoto. Der kan hjælpe dig med at gøre gaven mere sjov og personlig. Fra gaveæsker til tøj, tilbehør og fotobøger i alle størrelser og former finder du markedets største udvalg af fotogaver hos Smartphoto.

Se vores mange idéer til gaver til konfirmation her og kom godt i gang med at designe din personlige pengegave til konfirmanden i dag.

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.