7 tips – sådan forkæler du dit kæledyr på International Pet Day 😻!

7 tips – sådan forkæler du dit kæledyr på International Pet Day 😻!

Vidste du, at d. 11 april er det den internationale kæledyrsdag, eller International Pet Day? Dagen er til  for at gøre opmærksom på alle de kæledyr, der savner et hjem. Men det er også en dag, da vi kan benytte lejligheden til at forkæle vore pelsklædte skattebasser lidt ekstra. I dette blogindlæg har vi samlet 7 tips til, hvordan du kan vise din kærlighed til dit kæledyr ekstra meget d. 11. april.

Hvorfor fejres den internationale kæledyrsdag?

Kæledyrsdagen blev grundlagt 2006, da dyrevelfærdsmedarbejderen Colleen Page bestemte sig for, at hun ville have en speciel dag for at gøre opmærksom på den glæde, som et kæledyr kan bringe, men også for at belyse alle de kæledyr, som venter på at få et hjem og en ejer at kaste sin kærlighed på. Mængden dyr, der passes på i dag, har mindsket kraftigt gennem årene, men der er stadig et stort antal dyr som netop nu leder efter et nyt hjem. Overvejer du at skaffe et kæledyr? Hvorfor ikke prøve at se om der er nogen, du kan adoptere fra et dyrehjem?

Hvilken dag er det International Pet Day?

Den internationale kæledyrsdag er d. 11. april og skal ikke forveksles med World animal day som er d. 4. oktober hvert år. Der er altså to dage, da vi specielt kan forkæle vore kæledyr. Men, vi synes naturligvis, at vi kan vise vores værdsættelse til vores pelsbørn hver eneste dag! 

1. En hyggelig plads at sove på

Pift dit kæledyrs sovested op. Sørg for, at din kat eller hund (eller et andet kæledyr) har et rart sted at sove på. Læg en personlig pude så bliver det tydeligt, hvem der sover der 🐶.

2. Gå en dejlig lang tur

Lange gåture er det bedste, (de fleste) af vore kæledyr ved. Tilbring dagen med at give din hund en ekstra lang, dejlig gåtur i yndlingsparken eller i skoven. Hvad passer bedre end et nyt navneskilt som en gave på International Pet Day! 

3. Servér kæledyrets livret

Er der noget dit kæledyr synes smager ekstra godt? Tag chancen og giv din hund, kat eller kanin en rigtig delikatesse til International Pet Day! Som prikken over i’et kan maden serveres i en helt ny och personlig madskål!

4. Vis kærlighed med kæl og hygge

Alle dyr er naturligvis forskellige, og visse foretrækker at blive aet og kælet med i timevis, imens andre synes, kærlighed handler om at lege med sin familie. Uanset hvad, så er tanken den samme – at give kærlighed.

Psst: Vil du også have sådan en flot trøje du kan se ovenfor? Du finder den her.

5. Arrangér en fotografering af dit kæledyr

Kæledyr er sjove, men også ret udmattende at fotografere. Afsæt en dag med en fotograf, som er vant til at fotografere dyr og bevar mindet af dit kæledyr med et billede. Se alle muligheder for at skabe vægdekorationer af dine billeder af dit kæledyr her.

6. Pift spisepladsen op

Gør det ekstra fint ved spisepladsen for din hund eller kat, samtidig som du beskytter dit gulv mod det der bliver spildt. Disse dækkeservietter er af plastik og rigtig nemme at tørre af og rengøre. Ekstra sjovt, når du kan sætte et billede af dit kæledyr eller navn på dækkeservietten.

7. Glad ejer = glade kæledyr

Hvis husdyrsejeren har det godt, så har kæledyret det også godt. Und dig derfor noget specielt til International Pet Day. For eksempel et personligt mobilcover med et billede af dit kæledyr eller et andet personligt fotoprodukt.

Vil du få flere tip til personlige produkter til dit kæledyr, så gå ikke glip af denne side, hvor vi har samlet alt, du skal bruge på et sted, eller læs dette blogindlæg.

Har du skabt et personligt produkt fra Smartphoto til dit kæledyr?
Brug #mysmartphoto for at dele det, du har skabt, med andre!

Psst. Vi elsker kreative løsninger og sjove ideer. Del dine ideer med os. Enten som en kommentar herunder eller tag os på instagram @smartphoto.dk

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.