Lav påskepynt med dine egne fotos 🐣- 8 sjove ideer til påske!

Lav påskepynt med dine egne fotos 🐣- 8 sjove ideer til påske!

Nu er det snart påske! En højtid, der (ifølge os) får alt for lidt opmærksomhed. Begynd at forberede allerede nu ved at lave påskepynt! I dette indlæg finder du både nemme og sjove tips til påskehygge. For eksempel giver vi gode råd om, hvordan du dækker et flot bord med påskepynt i dit eget design. Det kan være med æg, personlige bordkort og grene, du selv har pyntet.

Her får du masser af inspiration og lærer, hvordan du skaber påskehygge og laver påskepynt med dine egne billeder!

Vi elsker påsken og alt, hvad den indebærer: At male æg, at gå på påskeægsjagt, at spise lækker mad, men først og fremmest at tilbringe tid sammen. Desuden ser vi påsken som det store vendepunkt mellem vinter og forår.  Altså har vi god grund til at fejre! Vi har lavet en liste med dejlige tips til, hvordan du kan gøre denne påske lidt ekstra festlig ved at påskehygge og pynte med dine egne billeder og/eller illustrationer. Inspiration til, hvordan du får de sidste påskedetaljer på plads med din egen personlige påskepynt!

1. God påske – en personlig påskehilsen eller -invitation

At få et brev med posten (som ikke er en regning eller et forsikringsbrev) er nu noget helt specielt. Send en hjemmelavet påskehilsen eller inviter dine gæster til at fejre påske med dit eget påskekort. Skab indbydelseskort ved hjælp af nogle af vore gule designs, som du finder her, eller brug et hyggeligt påskebillede og lad det dække hele kortet. Er du bare det mindste kreativ, så vil du synes, at det er sjovt at lave dine egne kort på smartphoto. Kom i gang her.

Når du bestiller fotokort, får du desuden hvide kuverter med i købet, så du kun skal købe frimærker og skrive modtageren på kortet. Vores påskekort er nemme at lave og skaber glade hos modtageren.

2. Dækkeservietter – nem påskepynt til middagen

Vil du gøre borddækningen til påskemiddagen både personlig og samtidig have et tydeligt påsketema? Vælg et eller flere af dine yndlingsbilleder og lav nogle personlige dækkeservietter, som kan bruges til påskemorgenmaden med børnene eller som en del af borddækningen til middagen. Der er to forskellige slags at vælge imellem. Synes du om ideen, men vil ikke bruge så stor del af påskebudgettet på dette – skab dækkeservietter i papir – de kommer i sæt á 24. Vil du i stedet satse på noget holdbart som du også kan tage frem næste påske, så skal du i stedet lave dækkeservietter af plastik.

3. Hjemmelavet påskepynt til frokosten

Uanset om det er en stor eller lille middag, så er det altid sjovt at lave påskepynt, som kan give middagsbordet et særpræg. På smartphoto kan du blandt andet lave flotte bordkort og personlige med billeder af gæsterne.  Du kan vælge mellem klassiske foldede bordkort, som du kan stille ved siden af glassene, eller også kan du dække bordet med minikort, som du kan lægge direkte på tallerkenen, sammen med servietten. Personlige bordkort passer perfekt til påskebordet og er en sjov detalje til borddækningen!

4. Pynt påskebordet med æg

Vil du lave sjove og anderledes bordkort? Brug æg for at markere hvem, der skal sidde hvor. Vælg sjove billeder af dine gæster og lav runde etiketter. Sæt etiketterne på et æg og stil dem op som bordkort. Det er noget pilleri at sætte en etikette på et æg og der vil komme lidt folder, (alternativt kan du klippe små snit i din etikette), men det kommer til at se sjovt ud med alle æggehoveder på tallerkenerne eller stående i æggebægere. Det er en nem måde at gøre påskepynten mere personlig på.

5. Dæk nemt bordet med bestikkuverter!

Bestickkuvert
En supernem måde at få orden på bestikket til påskefrokosten på er at dække bordet med bestikkuverter – og på smartphoto kan du nemt designe dine egne med dine yndlingsfotos, farver og tekst.

6. Flaskebakker til påskens drikkevarer

Vil du passe på bordet? Så er flaskebakker helt perfekt. Bestil påskeinspirerede flaskebakker, som du nemt kan bruge år efter år (eller hvorfor ikke sætte et billede af hver gæst på de forskellige flaskebakker? Sjov gave at give  gæsterne med hjem).  Når du bestiller, så får du 6 flaskebakker i hver pakke. Du har mulighed for at lave forskellige designs på hver flaskebakke eller vælge, at de alle sammen skal være ens. Vælg det, der passer dig bedst!

7. Påskeharen kommer med memokort

Påskeharen plejer altid at gemme et lille æg et sted, når det er påske. Det gør man for at fejre, at vinteren endelig er overstået. Det plejer at indeholde lækkert slik eller chokolade, som vækker glæde og begejstring hos børnene. Ønsker du, at haren kunde finde på noget andet sjovt i stedet for sukker? Læg en gave i, i stedet! Personlige memokort passer perfekt. Eller et andet af vore personlige spil, som kan gøres unikt til hvert barn. Tjek alle vore personlige spil her for at få mere inspiration!

8. Brug kvadratiske “instagrambilleder” som påskepynt

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave af påskepynt. Du kan fx blande fjer med billeder af familien og hænge dem på nogle grene, du selv har fundet. Brug vores kvadratiske billeder, der har en passende størrelse til grenene. Resultatet bliver en fin og personlig dekoration, som pynter på ethvert påskebord. Vores Kvadratiske billeder har en passende størrelse til at hænge på grene – de fås i størrelserne 10×10, 11×11 og 13×13. Læg også en hvid kant til på billederne, så får du en flot indramning. Det koster ekstra.

Held og lykke med din hjemmelavede påskepynt! og god påske ønsker vi på Smartphoto!

Psst. Vi elsker kreative løsninger og sjove ideer. Del dine ideer med os. Enten som en kommentar herunder eller tag os på instagram @smartphoto.dk

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.