Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske
Smart2Give BBQ gaveæske

Et BBQ-sæt med et personligt strejf

Nyd de skønne sommeraftener, hyggelige vinterstunder, dejlige havefester, og tænd grillen. Denne BBQ-gaveæske har næsten alt, hvad du har har brug for til en perfekt BBQ, Et personligt forklæde med din vens, partner eller kærestes navn på gør øjeblikkeligt ejeren til mesterkok. De andre dele giver din mad smag og gør denne BBQ-gaveæske til den perfekte gave til alle ambitiøse grillmestre.
  • Tilpasset forklæde, trykt design med dit foto, tekst, citat på
  • Elegant designet FSC-certificeret gaveæske med alt du skal bruge til en fantastisk BBQ
  • Fås med Fairtrade bomuldsforklæde i farven beige natur, der føles og ser ud som linned

Farve Forklæde

(Sort)

Vinrød

kr. 549,00

Sort

kr. 549,00

Beige natur

kr. 589,00

Gå til designs
Gå til designs
Udfyld de tidligere muligheder først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 59,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Den perfekte gave til dig selv eller enhver BBQ-fanatiker

Leder du efter den perfekte gave, der kombinerer stil, smag og funktionalitet til BBQ-entusiasten i dit liv? Vores smart2give BBQ gavesæt er svaret. Det rummer et udvalg af gourmetlækkerier og grillfornødenheder, som garanteret vil sætte glød på udendørsmadlavningen. Denne elegant designede gaveæske er fuld af overraskelser, der gør den til en gennemtænkt og mindeværdig gave til alle lejligheder. Tilpas forklædet med foto og/eller tekst på, så bliver gaven endnu mere eksklusiv og vil med garanti bringe et smil frem hos den heldige modtager af denne gaveæske.

Med alt det nødvendige til grillen i denne gaveæske, har din grillmester alt, man skal bruge for at skabe et kulinarisk mesterstykke i sin egen baghave. Uanset om de holder en stor grillest eller nyder roen en stille aften ved grillen, så har denne æske alt, man skal bruge. Denne smart2give BBQ gaveæske er ikke kun et symbol på din påskønnelse, den er også en indbydelse til dem, du holder af til at nyde verdens kulinariske opdagelser. Ingredienserne og tilbehøret er nøje udvalgt for at inspirere til kreativitet og forhøje aftenens grilloplevelser.

Vent...