Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Gaveæsker til fest
Gaveæsker til fest
Gaveæsker til fest
Gaveæsker til fest
Gaveæsker til fest
Gaveæsker til fest

Gaveæsker fyldt med søde overraskelser til dine dejlige gæster

Send dine gæster hjem med et sødt minde. Fyld festgaveæsker med slik og giv dem væk i slutningen af din fest. Tilpas temaet til din konfirmation, bryllup eller babyshower, og giv lidt taknemmelighed væk, som dine gæster kan nyde efter begivenheden er forbi. Opret en og modtag tolv identiske festgaveæsker. De personlige æsker er en nem måde at skabe originale minder på!
  • Personliggør med tekst og/eller foto og vælg mellem et af designene
  • Æsken er helt trykt, 100% genbrugt pap
  • Lidt montering efter køb er nødvenligt
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 6 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips og tricks vedrørende vores festgaveæsker

Gaveæsker er det perfekte minde fra en konfirmation, en baby shower eller et bryllup

Fyld dine gæsters hjerter med taknemmelighed med personlige minder, så de aldrig glemmer din fest eller begivenhed. Tilpassede gaveæsker er den perfekte måde at erstatte et traditionelt minde med en mere meningsfuld genstand. Print dem med billeder og tekst og skab de mest unikke gaver. Hvis de er for flotte til at give væk, er det helt okay at beholde en til dig selv!

Hvordan skal jeg præsentere mine festgaveæsker for mine gæster?

Du kan være så kreativ, som du ønsker, hvad angår præsentationen af dine festgaveæsker. Et forslag er at præsentere festgaveæskerne på en personlig bakke til dekoration for at få et pænt look. Ønsker du at kombinere dem med andre minder som bobleblæsere, glasskrukker og rør med badesalt og/eller mini snekugler med foto? Du kan også placere dine festgaveæsker på bordet, hvor dine gæster spiser. Det er en nem måde at kombinere dine smukke festgaveæsker med personlige servietringe, servietklistermærker eller bestikkuverter.

Vent...