10 sjove og anderledes måder at nyde dine feriebilleder på!

10 sjove og anderledes måder at nyde dine feriebilleder på!

Er du lige kommet hjem fra nogle dejlige ugers ferie? Er hele mobiltelefonen fyldt op med sommerens skønne minder, både store og små? Så må du ikke gå glip af disse 10 tips med sjove /og måske helt nye måder for dig? (At nyde dine feriebilleder på). Vi har lavet en liste med både nyheder, men også gamle yndlinger fra Smartphotos store udbud af fotoprodukter.

1. Tiden går, men minderne varer ved!

Uanset om I har haft en dejlig ferie hjemme eller har været ude at rejse, så har du sikkert en yndling (eller måske mange yndlinger?) mellem dine feriebilleder. En sjov måde at nyde dit yndlingsbillede på, er at trykke billede på et ur. Vægur med foto fås i flere forskellige former og størrelser, og du kan se dem alle sammen her.

2. Bring ferien ind i hverdagen!

Sørg for at bringe sommerfølelsen og minderne fra en vidunderlig ferie med dig ind i din hverdag. For eksempel ved at sætte dit yndlingsferiebillede på en musemåtte! Fås både som ergonomisk- og almindelig musemåtte, og du kan se alle varianter her.

3. Pif efterårets fredagshygge op med dine feriebilleder!

Når vi vender tilbage fra ferien, så falder vi hurtigt tilbage ind i vores gamle vaner. Visse vaner er mere velkomne end andre. For eksempel fredagshyggen. Sørg for at piffe efterårets og vinterens fredagshygge op ved at servere slik og snacks fra din egen designede kagedåse. Fås i flere forskellige størrelser og formater. Du kan se hele udbuddet her.

4. Indret med dine feriebilleder

En anden måde at nyde dine feriebilleder er at lave dem til fotokunst. Der er masser af forskellige materialer at skabe fotokunst af. Lige fra traditionelle canvasbilleder til fotoplakater. Men nu handler dette indlæg jo om anderledes måder at nyde dine billeder på. Derfor vil vi foreslå disse sjove hexagonbilleder af aluminium. De kan købes i forskellige pakker med alt fra et billede til 8 hexagonbilleder, du kan se dem allesammen her.

5. Spil huskespil med jeres feriebilleder!

Når vi er vendt tilbage til hverdagen og aftenerne bliver mørkere, hvad passer da bedre end at holde en spilleaften sammen? Det bliver ekstra sjovt, hvis du skaber spil af jeres feriebilleder! For eksempel et huskespil! Du kan se andre kortspel, som du kan gøre personlige med dine egne billeder her.

6. Et nyt minde fra sommeren hver måned!

Her kommer en rigtig yndling! Skab en vægkalender af dine sommerbilleder. Så kan du nyde et nyt dejligt sommerminde hver måned hele året om. Du kan se hele udbuddet af vægkalendere her.

7. Skab en fotovæg af fotostrips!

Fremkald dine sommerbilleder som fotostrips. Et sjovt alternativ til almindelige albumbilleder. Perfekt både til at lave scrapbooking af dine feriebilleder, eller for at skabe en anderledes fotovæg. Tag chancen for at eksperimentere, når du skaber dine fotostrips, der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge mellem i Smartphotos editor. Alt fra at skifte baggrundsfarve eller mønster til at lægge tekst til og have forskelligt antal billeder per strip. Vidste du at fotostrips også fås som magnetiske fotostrips? Prøv at se denne DIY om, hvordan du laver en magnetisk fotovæg!

8. Skab fotokunst, der gør dig glad! 

Indret med ting, der bringer dig glæde! Det er et yndlingstip, når det handler om at indrette sit hjem. Hvad kan gøre dig mere glad end billeder af mennesker og oplevelser, som I deler med hinanden? Skab en collage af dine yndlingsbilleder på en Alu-plakat. Og hvad er det nu lige en Alu-plakat er for noget? Det er helt enkelt et komplet billede, hvor dit foto bliver trykt på fotopapir, som sidder på en 3 mm ultralet plade med matchende monteringstilbehør. Et helt komplet billede uden at du behøver at købe en ramme..

9. Tag altid dit bedste sommerminde med!

Hav altid dit yndlingsminde med dig ved at trykke dit billede på en nøglering. På Smartphoto er der flere varianter af nøgleringe at vælge mellem. Du kan se hele udbuddet her. På billedet ovenfor ser dunnøglering af træ.

10. Til dig der vil nyde alle dine feriebilleder!

Har du mobiltelefonen fyldt op med billeder efter en skøn ferie, så er der en nem måde at nyde alle dine sommerminder på, der slår alt andet! Nemlig en fotobog. Her kan du tilpasse og skabe præcis til dine egne behov. Vælg for eksempel storsælgeren fotobok L med personligt omslag. Upload nemt alle de billeder, du vil have med, og vælg “autofill” når du skaber din fotobog, så placeres dine billeder automatisk i kronologisk orden i bogen. En fyldt fotobog på kun få minutter! Lyder det ikke bare godt?

Del det, du skaber af dine billeder med andre!

Vi elsker at se, når I skaber noget med jeres billeder! Del derfor det, du skaber på instagram! Brug #mysmartphoto, en hashtag hvor vi lader vore kunder inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting med hjælp af deres fotos!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *