5 tip til, hvordan du forvandler årets høst til flotte værtindegaver!

5 tip til, hvordan du forvandler årets høst til flotte værtindegaver!

Nu gror det i vore haver og altankasser, og det er på høje tid at tage vare på alt det, vi har dyrket. Formentlig den bedste tid på året – høsttiden. Men hvad skal vi stille op med alle frugter, bær, grøntsager og blomster? Og hvordan kan vi forvandle årets høst til flotte og værdsatte værtindegaver? Dette blogindlæg kommer med løsninger til, hvordan du på en flot måde kan pakke dit syltetøj, saft, chutney eller tørrede lavendel ind.

1. Tag frø og giv dem væk i flotte metaldåser!

Det er ikke kun frugt, grøntsager og bær, der kan blive til perfekte værtindegaver. Dine yndlingsfrø kan blive lige så værdsat. Giv for eksempel en dåse med blandede frø fra dine yndlingsblomster væk. Læg frøene i fine, små metaldåser med trælåg. Vælg mellem at indgravere en tekst eller at sætte dit personlige præg på dåsen ved hjælp af et klistermærke, som du sætter fast på låget. 

2. Velduftende lavendelposer!

Har du meget lavendel i din have? Lavendel værdsættes ikke kun af vore brumbasser og bier, men er også perfekt til at lave duftposer af og give væk som gave. Fyld for eksempel disse små stofposer med lavendel og design din egen lille badge med en passende besked eller et foto på.

3. Chutney, marmelade, kompot eller syltetøj!

Når det handler om at tage vare på frugt, bær og grøntsager, så er der mange muligheder. Lav en lækker, krydret æblechutney ved at blande lidt hjemmedyrket chili i, høst tomaterne, før de er blevet røde, og lav en marmelade af grønne tomater, eller lav en dejlig kompot af rabarber og jordbær. Alt du laver bliver bedst, hvis du opbevarer det i et glas. Ved at skabe en personlig etikette kan du forvandle et gammelt agurkeglas fyldt op med frisklavet ribsgelé til en dejlig værtindegave. Se hele Smartphotos store udbud af etiketter og klistermærker til alle størrelser af glas her.

4. Giv et stykke sommereng væk

At tørre blomster bliver ikke kun smukt, men giver også mulighed for modtageren til at åbne dåsen og få en duft fra en sommereng, også under vintermånederne. Læg blomsterne i for eksempel disse utrolig søde glaskrukker med korklåg, de dufter ikke bare godt, de bliver også en smuk indretningsdetalje.

5. Lav din egen æteriske olje af lavendel

Lavendel er en fantastisk blomst, som man kan gøre rigtig meget med, for eksempel en egen æterisk olje. Og hvor flot en værtindegave bliver det ikke, hvis du desuden designer din egen diffuser? Fås som disse lidt større af glas, som du kan indgravere et valgfrit citat på eller en hilsen på disse lidt mindre, der sælges i pakker á 12 stk, hvor du sætter et personligt klistermærke på dem.

For at lave din egen lavendelolje skal du bruge:

  • Tørrede lavendelblomster
  • Olivenolje eller solsikkeolje
  • Lille glaskrukke
  • Bland først lavendelblomsterne og olivenoljen og lad det stå i sollys i cirka tre dage.
  • Ryst dåsens indhold og hæld det over i din diffuser gennem en si eller et kaffefilter.
  • Nyd din egen olje eller giv den væk.

Del det, du skaber af dine billeder!

Vi elsker at se, når I skaber noget af jeres billeder! Del derfor det, du skaber med andre på Instagram! Brug #mysmartphoto, en hashtag, hvor vi lader vore kunder inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting ved hjælp af deres egne billeder!

Held og lykke!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.