Checkliste til skolestart: Det lille ekstra, der gør det endnu sjovere at starte i skole!

Checkliste til skolestart: Det lille ekstra, der gør det endnu sjovere at starte i skole!

Efterårssemesteret er allerede begyndt, men du har måske ikke rigtig nået at ordne alt det, der skal ordnes. Er dit barn begyndt i børnehaveklasse, så er det måske også svært at vide, hvad der skal bruges til skolestarten. Vi har lavet en checkliste over ting, der gør skolestarten sjovere og nemmere, da det kan være nervepirrende at begynde i skolen. Vi har også nogle spændende nyheder at præsentere.

Dette kan være godt at have til skolestarten

Hvis du søger på checkliste skolestart på internet, så får du med garanti en masse tip om ”Ting man skal have” inden skolestarten. Men ud over skoletaske, gymnastikpose, gymnastiktøj, regntøj og gummistøvler, så er der mange ting, som kan hjælpe til med at gøre skolestarten ekstra sjov og speciel for dit barn. Vi har lavet en liste over nogle af vore yndlingsting samt nyheder med sjove, personlige og brugbare ting herunder.

Nyhed! – refleksvest med eget tryk på

At komme sikkert til og fra skolen er noget af det allervigtigste! Lige nu er eftermiddagene lyse, men det varer (desværre) ikke længe, inden dagene bliver kortere, og det bliver mørkt, allerede inden børnene er sluttet i skolen. En refleksvest er det absolut bedste, du kan give til dit barn uanset om barnet går eller cykler til skole. Og som sædvanlig i skolen så gælder det om at sætte navn på alle børnenes ting, så de ikke forsvinder. Derfor er det ekstra godt, at du nu kan sætte dit barns navn, kælenavn eller anden tekst på refleksvesten.

Personlig gymnastikpose

Lav dine egne gymnastikposer til børnene med deres foto eller navn på. Så bliver det pludselig nemmere og sjovere for dem at holde øje med deres gymnastikposer. Passer både som gymnastikpose, til fodboldtræning eller til dans. 

Nyhed – nu endnu flere venner!

plysdyr

Når alt er nyt, så kan det føles trygt at tage en ven med i skole. Disse plysdyr fås i flere forskellige varianter, blandt andet denne her søde kanin og ræv. De fås med en flot trøje på, hvor du kan vælge et billede eller en tekst, der bliver trykt på den lille trøje.

Pak skiftetøj ned på en nem måde

 indkøbsnet

Skiftetøj, vandflasker, kasket, huer og vanter. Listen er lang over ting, der skal med i skole. Gør det nemt og pak alt ned i et stort og rummeligt indkøbsnet. Det er ekstra godt, at du kan sætte foto og  dit barns navn på nettet. 

Checkliste skolestart: Pak frugt ned på en nem måde!

madkasser

På månge skoler er det forældrenes ansvar at sørge for, at barnet tager en frugt eller nogle grøntsager med for at forbedre ernerginiveauet i løbet af formiddagen. Hos Smartphoto er der flere forskellige varianter af madkasser, der er perfekte til dette formål. Skær bare nogle stykker æble op og læg dem i madkassen og giv barnet dem med i skole.

Gør lektielæsningen sjovere

skrivebordsunderlag

Lav en rar plads hjemme, hvor I kan læse lektier. Sæt flotte ting på skrivebordet, der nemt kan tages frem og gøre det nemmere at læse lektier. For eksempel dette skrivebordsunderlag eller måske blyantsholder.

Overrask med en lille gave

Gør skolestarten ekstra sjov ved at have forberedt en lille gave med nye ting at have med i skole. Det kan for eksempel være et flot penalhus eller en privat notesblok.

Læs også:

Før skolestart – samlingslista med alt du behøver

Skolestart – 7 tip til, hvordan man let forbereder sig til skolestarten!

Del det, du skaber af dine billeder!

Vi elsker at se, når I skaber noget af jeres billeder! Del derfor det, du skaber med andre på Instagram! Brug #mysmartphoto, en hashtag hvor vi lader vore kunder inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting ved hjælp af deres fotos!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *