Unikke fotos og video bag kulisserne fra vores nye gavefabrik!

Unikke fotos og video bag kulisserne fra vores nye gavefabrik!

I løbet af julen var det første gang, at dine personlige julegaver blev lavet i vores nye gavefabrik! Vidste du det? Vi er så utrolig glade for alle de muligheder, den nye fabrik giver os. En hel bygning viet til at lave de smukkeste og mest personlige gaver, du kan give til nogen. Alt fra krus, telefontegnebøger, sweatere med print, smukke snekugler med fotos og meget mere. Nu inviterer vi dig til et eksklusivt indsyn i vores nye fabrik. Håber du synes, det er lige så spændende, som vi gør! 

Her er vores nye fabrik!

Her er den – vores nye gavefabrik. Den nye fabrik ligger i en moderne bygning med store og flotte lokaler kun få kilometer fra vores anden fabrik. Fabrikken er på størrelse med vores første fabrik, så vi taler om en fordobling af pladsen, når det handler om muligheder for at producere og trykke fotoprodukter. I løbet af efteråret er produkt efter produkt blevet flyttet over til vores nye lokaler og vi har ved slutningen af året produceret over 130 forskellige fotogaver her!

Den nye fabrik – her laver vi alle fotogaver!

Den nye fabrik er helt anpasset til at producere alle fotogaver. Det vil sige, alle personlige produkter, som du kan sætte dit foto eller din tekst på for at gøre gaven helt unik. Eksempler på produkter er puslespil, krus og tryk på tekstil.

I løbet af julen fik vi æren af at forsyne store dele af Europa med personlige gaver. En rigtig yndling julen 2020 var sidste års nyhed snekugle med foto. Men vi så også klassikere som krus med foto, covers til mobiler og tablets og puder med tryk forlade vores nye fabrik for at lande under et juletræ. 

Det gør mig glad at tænke på, at alt, hvad der laves her, en dag, et eller andet sted i verden, sætter et smil på nogens læber og får den person, der åbner pakken fra Smartphoto, at føle sig elsket og varm indeni.”
Citat fra en af vore fantastiske medarbejdere i produktionen.

Ny fabrik giver os så mange nye muligheder!

Med en nyåbnet fabrik investerer vi i fremtiden! Men en ny bygning vil også gøre det muligt for os at udvide vores sortiment. Vi har nu skabt den plads, der skal til for at for eksempel kunne installere nye maskiner. Hvilke nye produkter vil du se 2021?

Den nye fabrik gør det ikke kun muligt for os at skabe endnu flere fotogaver, vi har også kunnet forøge vores personalestyrke. 

I vores første fabrik fortsætter produktionen af yndlingsprodukter som fotobøger, fotokalendere og vægdekorationer.

Men det absolut sjoveste og også det vigtigste af alt; Den nye fabrik giver os også mulighed for at gøre endnu flere kunder glade!

Tak til dig og alle som vælger at skabe personlige gaver af dine fotos hos os på Smartphoto! Husk at besøge #mysmartphoto efter inspiration angående det, andre har skabt af deres fotos!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.