8 tip til Valentinsdag Gaver, vi vil give væk i 2022

8 tip til Valentinsdag Gaver, vi vil give væk i 2022

Valentinsdag 2022 nærmer sig. Er du begyndt at tænke på, hvem du vil overraske og vise din omtanke for dette år? Uanset hvem der er din Valentine (eller dine), har vi en række tip til forskellige måder, som du kan vise din kærlighed og omsorg på for dem, der betyder mest for dig.

1. Giv luksus i hverdagen – et gavetip til Valentinsdag

At fejre hverdagen og livet er noget, vi gør alt for sjældent. Hvorfor ikke gøre det nemt? Er din mor en af dine Valentines? Inviter hende hjem til en vinaften midt i ugen og overrask hende med et personligt sæt med vinglas med gravure och karaffe.

2. Hjælp din Valentine med at strukturere sin hverdag

Er din Valentine en person, der har tendens til at påtage sig for meget og glemme at prioritere sig selv? Inviter din Valentine til en hel aften med lækker mad, hvor I hjælpes ad med at afsætte tid til jer selv og til at hente ny energi. Er din Valentine din bedste ven, som også er mor til små børn? Tilbyd at hjælpe hende med at passe børnene for at gøre det nemmere at få tid til afslapning. Som Valentines Gave kan du give en personlig notesbog med et – for din ven anpasset citat eller en påmindelse sammen med en invitation til din aften.

3. Kaffe + småbørnstid = sandt

Alle der har børn kan nemt relatere til den første søvnløse tid med børn (det her med at der findes babyer der sover hele natten kender jeg ihvertfald ikke noget til…). Vil du påskønne en træt småbørnsforældre på Valentinsdag? Du kan ikke få barnet til at falde i søvn, det eneste du kan gøre, er at give din støtte og sige, at der faktisk kommer en tid da barnet vil sove om natten. Derefter giver du småbarns forældrenes stærkeste våben for at overleve; kaffe og et krus med et budskab, som sætter et smil på læberne og giver hende en fornemmelse af, at hun faktisk ikke er alene.

4. Sådan kan du vise omtanke for bedsteforældrene på Valentinsdag

Tilhører du dem, der har fantastiske bedsteforældre, der hjælper til og får din hverdag til at hænge sammen? Til lykke! Var det længe siden du viste, du satte pris på dem? Valentinsdag er en perfekt dag at fejre dem på, der er der for dig og din familie. Inviter dem hjem til kaffe og server kage fra en smuk kagedåse hvor du har fået trykt en af børnenes tegninger på låget.

Det gør du nemt hos Smartphoto! Tag et foto af tegningen med din mobil, upload den på smartphoto.dk og skab en kagedåse – færdigt! Se vores youtube video for at få endnu flere tips til, hvad du kan gøre med børnenes tegninger.

5. Valentinsdag – fejr dit livs store kærlighed

Vidste du, at du kan trykke dit eget motiv eller tekst på en sweater? En perfekt gave at give til din Valentine nummer 1 – dit livs kærlighed. Trøjen fås i både herre og dame i flere farver og størrelser. Du kan vælge, om du vil have dit tryk på for eller bagsiden. Find et personligt og rammende citat eller måske et meddelelse som kun du eller din partner forstår.

6. Fælles minder at nyde hver dag!

Denne Valentinsdag passer alle typer af Valentines uanset alder og jeres relation. Det er køleskabsmagneter, hvor billedet trykkes på en del af magneten med en ramme og en tom overflade under billedet – hvilket giver køleskabsmagneten en retrofølelse og minder om fotos, der er taget med et gammelt polaroidkamera. Det sjove med disse magneter (ud over, at du trykker dine egne billeder på magneten) er, at du også kan bestemme, hvilken baggrundsfarve eller hvilket mønster du vil have på dine magneter, samt skrive en lille tekst!

7. En varmende hilsen

Et smukt og personligt kort er somme tider det eneste, der skal til for at hylde og sætte pris på en person, der betyder meget for dig. Du kan sende den med posten som en personlig hilsen, hvor du fortæller, hvorfor netop denne person er din valentine 2022 eller bruge kortet for at invitere til at få den rigtige gave. For eksempel en hel aften sammen, en middag eller en fest!

8. Personlig chokolade

Leder du efter den perfekte gave til en chokoladeelskende ven eller et familiemedlem? Så behøver du ikke at lede længere – denne lækre belgiske chokolade er den perfekte personlige gave! Pralinerne der trykkes med dit foto på, er lavet af udsøgt mælkechokolade og et lag af hvid chokolade. Chokolade med tekst har bogstaver af mælkechokolade og ikoner og mellemrum lavet af mørk og hvid chokolade.

Håber, du fandt en god gave til netop din valentine. Fandt du den ikke i vores indlæg? Så er der mange andre spændende ting i vores webbutik, som du ser her. Her ser du også altid det sidste nye tilbud!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.