7 “skal have” ting til sommerens hyggeligste udflugt!

7 “skal have” ting til sommerens hyggeligste udflugt!

Hvad er bedre end at tage på en picknick en sommerdag, når man har fri? Sommeren 2020 vil mange af os tilbringe i vores hjem eller tæt på hjemmet. Lad os gøre det bedste ud af sommeren og nyde det, der er i vores område, og så at vi faktisk får lov at holde fri sammen. Overrask for eksempel familien med sommerens hyggeligste udflugt. Vi har lavet en liste over vores 7 bedste tips til en magisk udflugt!

1. Pak tingene til udflugten med stil

Afhængigt af hvor meget du medbringer til din udflugt, så kommer her tre tips i et! Hos Smartphoto finder du nemlig flere løsninger, når det handler om at pakke og bære alle de ting I skal bruge på jeres udflugt. Hvilken af dem foretrækker du?

Strandtaske med masser af plads!

Strandtasken, som naturligvis kan bruges til andet end at tage på stranden, er en taske med god plads til dig, der vil kunne tage mange ting med, men alligevel kunne lukke tasken med en lynlås. Tasken er mørkeblå og cirka 35×53 cm stor. Den har stropper med læderlook, hvilket gør, at den er behagelig at bære på. Flappen på tasken kan du gøre personlig ved at lægge et foto  og/eller tekst til. Du kan se vores udvalg af designs til strandtaskerne her.

Nyhed: Indkøbsnet!

Til dig, der gerne bare vil smide ting i en åben taske med plads til mange ting, er det nye indkøbsnet lige sagen! Tasken er ny til sommeren 2020 og er en meget større taske end den mulepose vi har haft før. Størrelsen på det nye indkøbsnet er 40,5×38 cm med en bred bund som gør, at tasken kan stå, når den er fyldt godt op (og det gætter vi på, at den kommer til at være).

Skuldertaske – til de vigtigste ting

Skuldertasken er perfekt i størrelsen til en pusletaske. Eller som en taske, hvor I har valgt alt det vigtige, I nemt vil kunne få fat i. For eksempel en tegnebog, bilnøgler, servietter og håndsprit. Flappen kan man, præcis som på strandtasken, sætte sit personlige præg på med billede og tekst.

2. Kaffe – absolut nødvendigt for alle forældre på udflugten

Nævn en forældre som ikke bruger kaffe som redningsmanden i nøden, når manglen på søvn er stor, men man alligevel vil ud en tur med familien. Tænk bare at få lov at side på stranden eller i parken og drikke kaffe fra dit eget designede og moderne emaljekrus. En nyhed fra Smartphoto, som vi alle har ventet på!

3. Medbring en lækker madpakke

Sørg for at medbringe en stor madpakke og kaffe. Når familien endelig er kommer af sted, kan det godt svare sig at blive ude i lang tid. En pastasalat er en rigtig klassiker at medbringe på varme dage, men det er sjældent, at alle kan lide den samme mad. Her får du et smart tip fra os. Sørg for at medbringe flere forskellige madpakker (for eksempel den nye, flotte madkasse med bambuslåg) og læg ingredienserne til din pastasalat i forskellige bøtter. En til pasta, en til grøntsager osv. Så kan alle blande deres egen pastasalat, som de bedst kan lide den. Succé!

4. Server madpakken med stil (så vil børnene spise den)

Her i sommervarmen kan det være svært at få børnene til at spise nok. Et tip til at gøre udflugten lidt sjovere er at servere madpakken på disse superflotte tallerkener med eget foto.

5. Noget hyggeligt at lave i skyggen

Når børnene har rendt rundt og leget i varmen, er det godt at have noget, man kan hygge sig med på et tæppe i skyggen. Hvad med et sjovt kortspil, hvor I selv er med på billederne på kortene? Du kan finde flere personlige spil fra Smartphoto her.

6. Sørg for, at alle får nok at drikke

Det er vigtigt at sørge for, at alle i familien får nok at drikke på jeres udflugt. Er der noget værre end at drikkevandet er blevet varmt i solen? Vores tip er at benytte en rustfri vandflaske. Smartphoto har to varianter. En flaske med skruelåg. Den har dobbelte vægge, hvilket gør, at drikkevaren holder sig kold helt op til 24 timer! Den anden er en Drikkedunk med tryk. Perfekt til børn, da den er lettere at drikke af med det indbyggede sugerør.

7. Til trætte børn på hjemvejen i bilen

Efter en dejlig dag i solen vil der med garanti være trætte børn i bilen. Så er det perfekt at beskytte børnene fra den stærke sol med en solskærm til bilen. Du sætter den nemt fast på indersiden af bilvinduet med hjælp af sugepropper. Og naturligvis kan du gøre solskærmen personlig ved at sætte dit eget foto eller eget motiv på den.

Vi håber, du har sat pris på vores tips, og at I får en rigtig dejlig udflugt sammen!

Du er velkommen til at dele det, du skaber af dine billeder!

Vi elsker at se, når I skaber noget med jeres billeder! Vis os derfor gerne det, du skaber på instagram! Brug #mysmartphoto, en hashtag, hvor vi lader vores kunder inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting med hjælp af billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *