VIDEO DIY – Sådan passer du bedst på børnetegningerne!

VIDEO DIY – Sådan passer du bedst på børnetegningerne!

Fra tegninger til kunst! Som småbarnsforældre drukner du hurtigt i tegninger og håndværk fra børnehaven og skolen. I vores nye DIY-video viser vi dig, hvor let du kan gemme og bevare børnetegningerne på en flot og stilfuld måde. Nu er det nok med rod og tid til at nyde alle de fine tegninger i stedet! Se videon eller læs vores trin-for-trin guide, for at se hvordan du gør!

Du skal bruge:

  • Tegninger (du kan også tage biller af andre klippe-klistre ting)
  • Et kamera eller en mobil at fotografere med
  • Internetanslutning

Sådan gør du: 

1. Vælg nogle tegninger 

Begynd med at vælge de tegninger du vil bruge. Et tip kan være, at du kan vælge dine og dine børns yndlingstegninger efter hvert skoleår. Hvis du opdeler sorteringen i en oprydning/rengøring om året, så bliver projektet lidt mere håndterligt. Lad et begrænset antal tegninger symbolisere det forløbne år. 

2. Fotografer tegningerne 

Derefter placerer du dine valgte tegninger på en flad overflade, for eksempel på et bord eller direkte på gulvet. Det er vigtigt at huske, at lyset skal være så jævnt fordelt som muligt, og at der ikke er noget der skygger for tegningen. Det anbefales altid at bruge dagslys, når det drejer sig  om at tage gode billeder. Prøv at undgå blitz, hvis det er muligt, da det let kan give et hårdt indtryk. Fotografer tegningen lige ovenfra. Det er en fordel at benytte et systemkamera, men det går også udmærket med et mobilkamera. 

3. Gør tegninger til kunst på Smartphoto.dk 

Nu, når du har gemt tegningerne digitalt, er der masser af muligheder for, hvad du kan gøre med dem, for at bevare dem på en flot og stilren måde. Det er jo også sjovt, hvis du let kan nyde dem i din hverdag, hvilket sjældent sker, hvis de kun opbevares i digital form. Det eneste du ska gøre, er at besøge smartphoto.dk og vælge det produkt, du vil skabe. Upload derefter dine digitale tegninger på smartphoto.dk og derefter kan du gå igang.

Vi startede med at lave en supersød collage på en fotostat. Fotostaten er et billede som næsten ikke vejer noget. Den er lavet af to syntetiske skiver med hårdt skum i midten. Du får også et plakatophæng med, som du nemt sætter fast på bagsiden. En dejlig indretningsdetalje til børneværelset.

Flere tips til hvad du kan skabe! 

Fotostaten med collage er en supersød, stilren og letoverskuelig måde at gemme og vise mange tegninger samtidigt. På smartphoto.dk kan du også finde mange andre spændende produkter, som du kan printe dine egner motiver på, for eksempel børnetegninger. Nedenfor viser vi nogle af vores yndlingsideer..

Fra tegninger til en bog fuld af kunst

Vælg hvor mange tegninger, du vil have per side i din fotobog.

Hvis du har en masse tegninger, du vil gemme, er en fotobog den absolut bedste måde at gemme dem på. Her har du også mulighed for at tilføje tekster og små historier om, hvad barnet har tegnet. Bed barnet fortælle noget om tegningerne. Vi tror, du vil få mange sjove historier. Dejlige minder at gemme.

Tip: Lav en ny bog med tegninger hvert år, og se, hvor let barnet udvikler sin evne til at tegne og skabe.

Et smukt mobilcover

Sødt mobilcover

Her kommer et supergodt gavetip! Nævn en far, mormor eller farfar som ikke ville elske at få sådan et flot mobilcover. På smartphoto.dk kan du finde et mobilcover til flere forskellige modeller og fabrikater. Du kan også vælge at sætte billedcollager af tegninger på dit mobilcover eller lade en yndlingstegning dække hele coveret.

En unik kagedåse at give som gave

Den perfekte gave til værdinden når du er inviteret ud til middag. Vælg en smuk tegning og print den på låget af en kagedåse. Kan fås både som rund, kvadratisk, eller hjerteformet. Bag jeres yndlingskager eller fyld dåsen med noget andet fint eller lækkert. 

Du er velkommen til at vise det, du skaber hos os!

Vi elsker at se, når I skaber noget med jeres billeder, tegninger og andre motiver! Vis os derfor dine kreationer på instagram! Skriv  #mysmartphoto, en hashtag hvor vi giver vores kunder mulighed for at inspirere hinanden til at skabe sjove og smukke ting ved hjælp af deres digitale billeder!

Held og lykke!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *