VIDEO – Lav dine egne slikposer og goodiebags – DIY på et minut

VIDEO – Lav dine egne slikposer og goodiebags – DIY på et minut

Glæd dine gæster med personlige giveaways og goodiebags! I dette DIY på et minut vil du modtage tre tips til små overraskelser, som du kan give gæsterne for at vise din taknemmelighed, fordi de har forgyldt din fest. Enkel DIY, der passer til alle årets festligheder: bryllup, dåb, børnefødselsdag, studenterfest og sommerfest. Betragt videoen for at se hvordan, eller følg vores enkle trin-for-trin-guide i dette blogindlæg.

Giveaway 1: “Thanks for popping by”

giveaway og goodiebags

En perfekt gave og goodiebag til bryllupsgæster. Bryllup er altid en stor dag, og gæsterne spiller en afgørende rolle i at bidrage til en vidunderlig atmosfære. Tak dem med denne utrolig søde gave. Dette stykke arbejde er også superenkelt og billig at lave! Et godt tip til et allerede stramt bryllupsbudget, eller hvis du hellere vil bruge penge på andre ting end giveaways, men alligevel give noget godt og mindeværdigt væk.

Hvad du har brug for:

  • Personlige gaveetiketter
  • Cellofan
  • Satinbånd i dit udvalgte farvetema (eller et andet smukt bånd)
  • Popcornkerner (brug gerne kerner i blandede farver og opnå en smuk effekt)

Sådan gør du:

giveaway og goodiebags

Start med at skære et passende stort stykke cellofan til. Et tip er ikke at gøre poserne for store, da det er mere en symbolsk gave end at gæsterne skal have en fuld portion popcorn. Fyld derefter cellofanen med popcornkerner i en rimelig mængde (det nemmeste er at bruge en mindre kande). Luk derefter posen med et smukt bånd i dit valgte farvetema.

Afslut med at sætte en gaveetiket på posen. Vi valgte teksten “Thanks for popping by”, som vil være et sjovt ordspil sammen med popcornkernerne. Gaveetiketter findes i flere forskellige størrelser og formater. I vores eksempel bruger vi 4 x 4 cm runde etiketter. De leveres i ark med i alt 48 etiketter til 79 KR. Der er hundredvis af skabeloner og designs at vælge imellem, både med tekst og billede eller kun med tekst. Find din bedste her.

Giveaway 2: “Build a snowman kit”

giveaway og goodiebags

Denne giveaway er helt sikkert den bedste for børnene og et sjovt alternativ til den traditionelle fiskedam og skattejagt. Denne goodiebag vil være en sjov (og god) gave at give væk, og også en sjov ting at lave sammen på børnefødselsdagen.

Her er, hvad du har brug for:

Sådan gør du:

giveaway og goodiebags

Lav dine goodiebags hos smartphoto.dk. Slikposer koster 109 KR for en pakke med 24 poser. Pakken indeholder både cellofanposer og de små kort, som du sætter på posen ved hjælp af hæfteklammer.

Gratis skabelon – snemand, som du kan downloade!

Kortet til posen fås i flere forskellige designs med netop dette design skabt af vores grafiske designer, Lisa. Selvfølgelig ønsker hun, at flere mennesker skal bruge det! Klik her for at downloade din skabelon med snemand gratis. Vil du se hvordan billedet ser ud inden du downloader det klikker du her. Du uploader derefter billedet på smartphoto.dk, når du laver din slikpose.

Ingredienser til snemanden (per snemand)

I posen lægger du alt, hvad du har brug for for at bygge en sød lille snemand.

giveaway og goodiebags
  • 3 marshmallows (hoved og krop)
  • 2 mini marshmallows (fødder)
  • 2 saltpinde (arme)
  • 5 mini-chokoladeknapper (øjne og knapper)
  • 1 lille orange slik (til næse)
  • 2 tandstikker (for at samle snemanden)

Giveaway 3: “Wishing you a bubbly and fun summer”

giveaway og goodiebags

Sæbebobler er en morsom og dejlig gave, der passer til store eller små. Her har vi valgt at skrive teksten “Wishing you a bubbly and fun summer”. Hvilket gør det til en perfekt lille gave til gæsterne på sommerfesten eller studenterfesten. Men du kan selvfølgelig skrive, hvad du vil på din etiket.

Hvad du har brug for:

Sådan gør du:

giveaway og goodiebags

Sæbeboblerne leveres i et sæt à 12 sæbebobler og 12 etiketter og koster 259 KR. Etiketterne fås i et ark og limes let på pakken med sæbebobler. Etiketterne kan tilpasses efter dine ønsker. Vælg mellem masser af færdige skabeloner, hvor du selv tilføjer din personlige tekst. For nogle skabeloner kan du endda tilføje både foto og tekst!

Held og lykke med dine festplaner – hvad enten det er en børnefest, bryllup eller en vidunderlig sommerfest!

Vil du se flere tips og nemme DIY-videoer, så følg vores YouTube-kanal!

Du er velkommen til at lægge en kommentar nedenfor til andre tips, du gerne vil give os med her på bloggen og på YouTube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *