Vores bedste bud på gode julegaver til bedsteforældre

Vores bedste bud på gode julegaver til bedsteforældre

At finde julegaver til bedsteforældre er noget af det allersværeste. Enten ønsker de sig ikke noget, eller også ønsker de sig personlige eller hjemmelavede julegaver. Det kan du heldigvis finde her, hvor vi har samlet vores bedste bud på gode julegaver til mormor, morfar, farmor og farfar, som du kan bestille hjem allerede i dag.

En fotobog med minder – den perfekte julegave til mormor

julegaver til bedsteforældre

En fotobog med billeder af børnebørnene er en sikker vinder og en god julegave til mormor. Selv om de fleste bedsteforældre har både smartphone og tablet i dag, er de vokset op i en tid med billeder på print – og de vil nyde at finde fotobogen frem og bladre gennem den igen og igen.
Vores bedste råd er derfor: Vælg de bedste billeder til en smuk fotobog og pak den ind som julegave til mormor – det er en fantastisk måde at sige tak på for alle de gange bedsteforældrene har hjulpet med pasning, når I har haft brug for det.

Personlige spillekort med fotos – et godt bud på en julegave til morfar

Leder du efter en personlig julegave til morfar? Så er vores kortspil med billeder en god mulighed. Dem kan du helt selv dekorere med billeder af familien på spillekortenes for- og bagside, ligesom du kan skrive din egen personlige tekst. Det er en sjov julegave til morfar, som med garanti gør det næste spil 500 lidt sjovere end det plejer at være. Kom i gang med at lave dine spillekort med fotos her.

Kagedåse eller forklæde – Oplagte julegaver til farmor

julegaver til bedsteforældre

En kagedåse eller et forklæde med billede er bud på julegaver til farmor, som minder hende om, at I er vilde med hendes madlavning – og for en, der elsker at stå i køkkenet, er den ros fra børn og børnebørn en gave i sig selv.

Når du designer dit eget forklæde kan du selv bestemme, hvilket billede det skal dekoreres med, ligesom du kan vælge en tekst til forklædet, fx ”Verdens bedste farmor”, der lægger op til mere kvalitetstid sammen med børnebørnene i køkkenet i det kommende år.

Kagedåserne fås i 4 former – rund, hjerteformet, rektangulær eller kvadratisk– og så kan du selv vælge hvilket billede, der skal være på låget.

Ps. Planlægger du at give en oplevelse i julegave til farmor eller et andet familiemedlem, så kan dåsen også bruges som en fin og personlig indpakning til oplevelsesgaver.

Kaffekrus – den personlige julegave til farfar

Er du i tvivl om, hvad du skal give i julegave til farfar, så er vores kaffekrus med foto et godt bud – måske med et billede af børnebørnene eller af hele familien. Et personligt kaffekrus er en gave, der med garanti givet et smil på læben – uanset om kaffen nydes ved morgenbordet, på arbejdet eller på fisketuren.
Få din julegave til farfar i hus her.

Den nok mest populære julegave til bedsteforældre

Jo ældre man bliver, jo vigtigere bliver tiden. Derfor er en personlig kalender med billeder af familien den ideelle julegave til bedsteforældre. Alt, du skal gøre, er at vælge de 12 bedste billeder – et billede til hver måned, der passer til årstiden. Det kan fx være billeder med børnebørn, der leger i sneen, spiller fodbold, eller er i gang med at pynte juletræ. Du kan
desuden selv vælge, om du vil markere de vigtigste dage og skrive kommentarer.

Vores fotokalendere fås i mange forskellige størrelser og designs – du kan bl.a. vælge mellem en vægkalender og en bordkalender. Derudover har vi gjort det nemt for dig at uploade billeder fra din computer eller smartphone, så du hurtigt kan komme i mål med din julegave til bedsteforældrene.

Vælg den fotokalender du vil give dine bedsteforældre i julegave.

Find mange flere julegaver til bedsteforældre på smartphoto

Det er ingen let opgave at købe julegaver til bedsteforældre, og mangler du fortsat den helt rigtige gaveidé, så finder du mange flere bud på julegaver til farmor, farfar, mormor og morfar på smartphoto.dk

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *