Video DIY – Lav dit eget huskespil med dine billeder!

Video DIY – Lav dit eget huskespil med dine billeder!

Vi har skabt en super sjov DIY om, hvordan du laver dit eget huskespil ved hjælp af fotoetiketter. Et perfekt tip til dem, der leder efter sjove ideer og tips til ting at gøre derhjemme? Vi tilbringer nu mere tid end nogen sinde i vores hjem – så sammen gør vi det bedste ud af vores hjemmedage. At lave dit eget huskespil er en perfekt aktivitet for hele familien! Se vores DIY-video, eller læs hele vores trin-for-trin-vejledning i dette blogindlæg. Vi har også leveret tip til nogle af vores andre yndlingsspil, såsom kortspil og fotopuslespil – gå ikke glip af det!

Det her behøver du:

Sådan gør du:

1. Skab dine egne etiketter

Start med at skabe dine egne runde etiketter direkte online på smartphoto.dk. Når du bestiller runde etiketter, får du 24 forskellige klistermærker med to kopier af hvert billede (dvs. i alt 48 klistermærker). Hvilket er perfekt, fordi det er nøjagtig, hvad du har brug for for at skabe  et huskespil. Derefter bestemmer du, hvor svært du vil have dit huskespil. Jo flere brikker, du har, når du spiller, jo sværere bliver det.

huskespil med dine billeder

2. Gør dine træknapper klar

Huskespil med egne fotos

Vi benytter os af træknapper, hvor den ene side er afrundet. Så start med at vende alle dine knapper, så du har den flade side opad. Det er på den side, du derefter fæster dine etiketter.

Hvis du vil gøre dem ekstra pæne, kan de naturligvis males i hvilken farve, du vil. Derefter skal du bare sørge for, at alle er nøjagtig ens, ellers bliver det for let et huskespil.

3. Klistr dine fotoetiketter fast

Huskespil med egne fotos

Begynd derefter på at fastgøre dine etiketter på træknapperne. Etiketterne findes i ark. Du løsner dem blot fra arket og vedhæfter dem derefter til dine træknapper. Dette er en meget sjov del at lade børnene gøre.

4. Lakér og få bedre holdbarhed

Ved at male dine etiketter med lak eller en slags finish giver du dem  længere holdbarhed, så de modstår en vis mængde væde. Spørg din nærmeste hobbybutik om, hvad der passer bedst til dig.

Huskespil med egne fotos

5. Opbevar dit spil i en specielt designet dåse

Et andet tip fra os er at skabe en smuk opbevaringsæske og bruge den som et smukt opbevaringssted til dit hjemmelavede spil. Her kan du vælge, om du bare vil have en tekst eller et foto på låget på din dåse. Du finder masser af skabeloner på smartphoto.dk

Så er det bare at begynde at spille. Det bedste ved et huskespil er, at det er meget let at tilpasse sig spillerens alder – vælg bare, hvor mange spillebrikker, du vil have i spillet!

Vil du spille huskespil, men uden at skulle pusle? Her er to tip fra os. På smartphoto.dk kan du skabe to versioner af huskespil direkte online med dine billeder: Memokort og huskespil.

Huskespil med egne fotos

Ekstratips: Vore andre yndlingsspil!

Leder du efter endnu flere sjove spil? Vidste du, at du på Smartphoto.dk kan skabe flere forskellige kortspil og også puslespil ved hjælp af dine billeder? Vi opregner vores tre absolut bedste – men tjek gerne det fulde udvalg af spil her.

1. MyUno® med foto

Huskespil med egne fotos

MyUno® er et klassisk kortspil for hele familien. Nu kan du endda danne dit eget MyUNO® kortspil med dine billeder! Kortspillet består af i alt 112 kort, hvoraf 32 er personlige med dine billeder. Du vælger dine 5 forskellige fotos til spillets begivenhedskort – et foto pr. kortfarve
Er du usikker på reglerne for MyUNO®? Intet problem – klik her for at downloade dem som pdf.

2. Kortspil med billeder

Huskespil med egne fotos

En klassisk kortspil er en stående favorit. Selvfølgelig bliver det sjovt at spille med billeder af dig selv og familien. I dette kortspil har du muligheden for at have en personlig forside med 7 forskellige billeder: 1 for hver af de 4 kulører, 1 for knægtene, 1 for damerne og 1 for kongerne.

3. Fotopuslespil – lige sjovt for børn og voksne

Huskespil med egne fotos

Puslespil er et af de bedste tidsfordriv, jeg kender. Og forestil dig, hvor meget sjovere det vil være med et motiv af mennesker eller steder, som du elsker. På smartphoto.dk er der to varianter af puslespil. Et tilpasset til børn med puslebrikker i mdf og et puslespil i tykkere papir.

Vi håber, I vil nyde en hyggelig tid sammen og have mange vidunderlige timer med familien med spillene i fokus.

Huskespil med egne fotos

Held og lykke og pas på hinanden!

PR & Social Media Manager Sofie creates the Smartphoto blog. She is passionate about photography and wants to inspire you to create beautiful things from your photos. Let us know what you would like to see on the blog. Email instagram@smartphoto.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *