Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør
Glas med låg og sugerør

Slip kreativiteten løs med et personligt drikkeglas

Leder du efter en gave til din ven, dit familiemedlem eller din lærer? Hvis du er på udkig efter en virkelig kreativ gave, kan du sætte dit personlige præg på et drikkeglas med sugerør med fotos, der får smilet frem, og citater, der inspirerer. Fyld derefter det personlige drikkeglas med slik, småkager eller andre mindre ting. Når glasset er tomt, kan modtageren bruge det som glas til mange forskellige ting. Drikkeglasset med låg og sugerør er perfekt om sommeren til cocktails eller mocktails for at holde insekter og snavs ude. Eller lav et drikkeglas til dig selv, og drik din islatte i det for at få en sommer fyldt med lang levetid.
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Fyld det med slik eller småkager for at gøre det til en sjov gave.
  • Tag et billede af dit barns tegning for at gøre glasset personligt.
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 5 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

FAQ

Tips og tricks til vores drikkeglas med låg og sugerør

Vær kreativ med dine gaver: gør et drikkeglas personligt!

Får du et kick, hver gang du giver nogen en rigtig fin gave? Det gør vi også, og vi indrømmer, at det nogle gange er endnu bedre at give end at modtage. Vores personlige drikkeglas er faktisk sådan en gave. Første skridt til at lave en drømmegave: personalisering. Hvilke billeder får dig til at smile? Hvilke citater vil muntre dig op? Du kan også tage et billede af en tegning og uploade den for at sætte dit præg på drikkeglasset. Næste skridt er at fylde drikkeglasset med noget småt. Vær kreativ! Tilføj slik, småkager eller andre små accessory. Du kan endda fylde den med badesalt og dele lidt afslapning ud. Når glasset er tomt, kan det bruges som drikkeglas. Perfekt som cocktailglas om sommeren, især fordi glasset med låg og sugerør beskytter din drink mod insekter. Skål!

Begivenheder, der kræver et personligt drikkeglas

Disse personlige drikkeglas med låg og sugerør er meget alsidige og derfor velegnede til mange lejligheder. For eksempel er drikkeglasset perfekt til at fejre fødselsdag for dit barn. Når du tilføjer modtagerens yndlingsslik, gør du straks gaven mere festlig. Er det din bedste venindes fødselsdag, eller vil du gerne fejre jeres venskab? Lav to drikkeglas, og match dem. Brug venskabscitater, jeres navne og tilføj billeder. Fejrer du nogens konfirmation? Tilføj navne og datoer. Skoleåret er slut, og du vil gerne takke din lærer? Gør det: Drikkeglasset er meget velegnet som takkegave. Eller leder du efter en original gave til Mors dag eller Fars dag? Det er også muligt: Vær kreativ, der er ingen grænser!

Temafester, drikkeglas med tema

Skal du arrangere en fest? Gør drikkeglas personlige med temaet for dit event! Du kan fylde drikkeglasset med slik og tilpasse det med græskar, hekse og spøgelser, tilføje uhyggelige gysercitater, og så er du klar til en halloweenfest. Er det dit barns fødselsdagsfest, eller arrangerer du en pyjamasfest? Tilføj billeder af prinsesser, riddere eller andre figurer, der inspirerer børnene. Du kan også tilføje navne og datoer. Når gæsterne har spist slikket, kan de bruge glasset som drikkeglas! Låget og sugerøret forhindrer spild, så det er nemt at holde huset rent under festen.

Andre glas og krus, der passer til dit personlige drikkeglas

Leder du efter flere glas, du kan personalisere? Se vores oversigtsside over personlige glas og krus med tekst og foto her!

Vent...