Luk

Varekurv

Din varekurv er tom.

Lav dit eget smykkeskrin
Lav dit eget smykkeskrin
Smykkeskrin
Smykkeskrin
Smykkeskrin
Lav dit eget smykkeskrin
Lav dit eget smykkeskrin
Smykkeskrin
Smykkeskrin
Smykkeskrin

Et personligt smykkeskrin i træ - perfekt til opbevaring af dine smykker

Hvad kan være bedre end at opbevare sine smykker i et smykkeskrin med dit yndlingsbillede på? På Smartphoto kan du lave dit eget smykkeskrin, og du vælger selv, hvilket foto du vil have på låget. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for dit smykkeskrins design. Du kan vælge mellem mange layouts, billedeeffekter og op til fire forskellige fotos. På den måde får du et helt og aldeles unikt smykkeskrin i træ.

Et smykkeskrin med personligt billede på er også en fantastisk gave at give i mange anledninger. Sæt mor helt i fokus på Mors Dag, eller fejr fødselaren med en sød og betænksom gave. Vores populære smykkeskrin i træ er robust og er din garant for sikker opbevaring af smykker, du har fået i gave eller købt i en særlig anledning. billede på er en fantastisk gave at forære bort!
  • Vælg mellem forskellige designs, og personliggør med tekst og/eller foto
  • Kvalitetsfinish
  • Bringer glæde
Gå til designs
Vælg produkt først

Levering

fra 4 dage pris fra kr. 44,00

Mere information om alle leveringsmuligheder

Blev det forkert?

Få et nyt produkt gratis

Prisinformation

Beskrivelse

Specifikationer

Valentinsgaver til os

Skab en personlig Valentinsdagsgave til din yndlingsperson, som I begge vil få glæde af. Vores gaver er nøje udvalgt og kan som sædvanlig gøres personlige med foto og/eller tekst på. Her finder du med garanti noget, som I begge vil synes om.